Реалізовано всі «освітні» проєкти

Управлінням освіти успішно реалізовано всі 10 проєктів-переможців громадського бюджету Рівного


Управлінням освіти реалізовано всі 10 проєктів-переможців громадського бюджету Рівного 2018 року, а саме:


1. Проєкт № 28 Футбольне поле зі штучним покриттям на території Рівненської гімназії «Гармонія»

На території гімназії «Гармонія» влаштовано футбольне поле розміром 42x22 зі штучним покриттям,  огорожею, невеликими глядацькими трибунами. 

Сучасний футбольний майданчик дає змогу учням школи та мешканцям мікрорайону займатися спортом на свіжому повітрі незалежно від погодних умов. 

На спортивному майданчику проводяться різноманітні заходи, проводять товариські спортивні зустрічі як вчителі, так і дитячі команди.    Мешканці мікрорайону мають змогу займатись дворовим футболом, організовувати своє  дозвілля.



Автор проєкту – Вікторія Красавіна

Вартість реалізації проєкту – 1 483 450 грн


2. Проєкт № 30 Встановлення футбольного поля зі штучним покриттям біля НВК №17 в Тинному

В результаті реалізації проекту влаштовано сучасне футбольне поле зі штучним покриттям розміром 35 м на 18 м на території  НВК №17 у Тинному, що дало можливість жителям мікрорайону Тинне корисно та активно проводити дозвілля.



Автор проєкту – Юлія Юра-Конончук

Вартість реалізації проєкту – 1 426 438 грн


3. Проєкт № 46 РЕКОНСТРУКЦІЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА В БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПОЛЕ НА ТЕРИТОРІЇ НВК №12

На території НВК №12 був старий спортивний майданчик  із грунтовим покриттям.

В результаті реалізації проекту Громадського бюджету було реконструйовано старий шкільний стадіон у сучасний багатофункціональний спортивний майданчик площею 35 м на 18 м для гри у мініфутбол та баскетбол.

Мешканці прилеглих будинків  мають змогу займатись спортом на  загальнодоступному  сучасному  спортивному майданчику для командних видів спорту.



Автор проєкту – Олена Хмельник

Вартість реалізації проєкту – 1 484 859 грн


4. Проєкт № 40 Встановлення футбольного поля зі штучним покриттям на території ЗОШ №25

Мікрорайон Північний не має широко розвиненої соціальної інфраструктури та необхідної кількості загальнодоступних спортивних об'єктів. Влаштоване сучасне футбольне поле розміром 42 м на 22 м  дало змогу   дітям і  дорослим мікрорайону проводити своє дозвілля, займаючись футболом у комфортних сучасних умовах. Побудований спортивний майданчик  стимулює молодь вести здоровий спосіб життя.



Автор проєкту – Андрій Кузьмич

Вартість реалізації проєкту – 1 283 939 грн


5. Проєкт № 25 Встановлення дитячого майданчика біля ДНЗ №2 на Боярці

В результаті реалізації проекту на території закладу дошкільної освіти № 2 було влаштовано ігровий комплекс, який складається з 9 окремих предметів (гірки, гойдалки, пісочниця)  та 5 лавочок. 

Нова ігрова зона це не тільки море радості і розваг для малечі, а й величезна кількість можливостей для навчання, стимулювання розвитку нових життєво важливих навичок. 

Відвідувачі садочку та мешканці мікрорайону тепер можуть цікаво і корисно проводити дозвілля разом зі своїми дітьми. 



Автор проєкту – Олена Хомич

Вартість реалізації проєкту – 247 990 грн


6. Проєкт № 89 Облаштування багатофункціонального спортивно-ігрового майданчика на території Рівненської ЗОШ №20

Облаштовано  спортивний майданчик із 11 вуличними тренажерами.  

Майданчик створено з урахуванням потреб людей з обмеженими можливостями, що дозволяє як учням школи, так і жителям мікрорайону, які мають рухові обмеження, займатись спортом. 



Автор проєкту – Ганна Котенко

Вартість реалізації проєкту – 248 666 грн


7. Проєкт № 93 Реконструкція дитячого майданчика на територї ЗОШ №13 м.Рівного

На території ЗОШ № 13 влаштовано 8  ігрових та спортивних тренажерів, що дало можливість створити належні умов для організації дозвілля та відпочинку дітей і молоді, занять фізичною культурою та спортом, впровадження здорового способу життя.



Автор проєкту – Юрій Власюк

Вартість реалізації проєкту – 237 341 грн


8. Проєкт № 9 Водовідведення та реконструкція дитячих майданчиків дошкільного навчального закладу №44 м.Рівне.

Водовідведення дощових стоків з території ігрової зони закладу дошкільної освіти № 44  не було облаштоване. Після дощів постійно затоплювались майданчики дошкільного закладу, ґрунтове покриття змивалось, що призводило до швидкої руйнації ігрового обладнання.

В результаті реалізації даного проекту Громадського бюджету були реконструйовані (вирівняні, упорядковані із заміною бордюрів та ремонтом асфальтних доріжок)  дитячі майданчики на території дошкільного закладу, встановлене водовідведення з території ігрової зони дітей, що значно поліпшило не тільки якість міської інфраструктури в мікрорайоні «Ювілейний», вулиці Вербової та прилеглих до неї вулиць, а й дало змогу якісно та безпечно організувати дозвілля дошкільників та дітей з особливими потребами у супроводі батьків у вихідні і святкові дні на екологічно чистій, захищеній зеленими насадженнями території.



Автор проєкту – Лідія Кузьмук

Вартість реалізації проєкту – 229 520 грн


9. Проєкт № 8 Відновлення ігрових павільйонів дошкільного навчального закладу №44 м.Рівне.

На території дошкільного закладу № 44 старі ігрові павільйони були практично зруйновані – перекошені   з пошкодженим покриттям. В результаті  реалізації громадського бюджету було  відновлено 10  павільйонів, що забезпечило комфортне перебування дітей на прогулянках.



Автор проєкту – Лідія Кузьмук

Вартість реалізації проєкту – 248 500 грн


10. Проєкт № 83 Створення багатофункціональної навчально-репетиційної зали

В результаті реалізації проекту було реконструйовано малу глядацьку залу в сучасну багатофункціональну навчально-репетиційну залу. 

В даному приміщенні можуть займатись рівняни, зокрема і з особливими потребами,  віком від 6 до 30 років, які хочуть навчатись театральному мистецтву.

В оновленій репетиційній залі   займаються та виступають   театральні колектив Палацу дітей та молоді: театр-студія "Маленький Принц", молодіжний театр  "Від Ліхтаря", театральна лабораторія "ВідСутність", театр  особливих акторів "Намисто" (де акторами є діти з особливими потребами).



Автор проєкту – Юрій Паскар

Вартість реалізації проєкту – 243 167 грн