Футбольне поле зі штучним покриттям на території Рівненської гімназії «Гармонія» Реалізований

Доданий
23.05.2018
Номер
28
Спорт

Сучасне футбольне поле зі штучним покриттям покращить спортивно-масове життя школи, допоможе активізувати дозвілля мешканців мікрорайону та міста, популяризує ведення здорового способу життя. Учителі зможуть проводити змагання шкільних, міжшкільних команд мікрорайону та міста, міжнародні турніри, організовувати дозвілля для зацікавлених осіб, а також заходи для людей з особливими потребами.

Автор проєкту
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Князя Романа, 16, Рівне

Опис

Опис проекту

Сьогодні не вся молодь має змогу відвідувати спортивні школи чи секції, щоб реалізувати себе у спорті чи провести дозвілля з користю. У мікрорайоні «Північний» в останні роки гостро відчувається нестача якісних спортивних майданчиків для вихованців навчальних закладів та мешканців мікрорайону. Старі стадіони не дають можливості займатися спортом повноцінно, на заваді стають погодні умови та не завжди якісне покриття. Оскільки педагогічний та учнівський колектив РГ «Гармонія» вже давно є активними учасниками не тільки навчально-виховного процесу, а й суспільного життя громади, сучасне футбольне поле зі штучним покриттям задовольнить потреби якісного заняття спортом, створить умови для ведення здорового способу життя учнів і пересічних мешканців мікрорайону, забезпечить ефективну взаємодію громади.
Сучасний футбольний майданчик дасть змогу мешканцям мікрорайону займатися спортом на свіжому повітрі незалежно від погодних умов. Крім того, це допоможе вчителям реалізувати свої плани щодо проведення товариських зустрічей, змагань міжшкільних команд мікрорайону та міста, міжнародних турнірів та змагань за участю команд з-за кордону, розвивати дворовий футбол, організовувати дозвілля для зацікавлених осіб, а також змагання для людей з особливими потребами. Усі ці заходи сприятимуть активізації спортивного життя школярів та громади загалом, допоможуть задовольнити прагнення сучасної молоді вести здоровий спосіб життя, дадуть змогу популяризувати Рівне за межами України.
Футбольне поле розміром 42x22 буде розміщуватися на території гімназії (вул. Кн. Романа, 16), матиме штучне покриття, буде оздоблене огорожею та освітленням, невеликими глядацькими трибунами. Доступ матимуть усі охочі.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на учнів, мешканців мікрорайону, аматорські команди Рівного, міжнародні команди, а також людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

У разі реалізації проекту молодь матиме місце для повноцінних занять спортом, цікавого та корисного проведення дозвілля. Це убезпечить школярів від негативного впливу вуличного життя, покращить інфраструктуру міста та забезпечить більшу популярність за межами України.

Фотографії