Створення багатофункціональної навчально-репетиційної зали Реалізований

Доданий
29.05.2018
Номер
83
Освіта

Створення в Рівненському міському Палаці дітей та молоді багатофункціональної навчально-репетиційної зали для допрофесійного та початково професійного оволодінням театральним мистецтвом.

Автор проєкту
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Князя Володимира, 10, Рівне

Опис

Опис проекту

Метою проекту є створення багатофункціональної навчально-репетиційної зали для оволодіння театральним мистецтвом всіма охочими рівнянами віком від 6 до 30 років. Проект спрямований на покращення допрофесійної і початково професійної театральної освіти, її належного матеріально технічного забезпечення, забезпечення доступності для різних верств населення, зокрема з особливими потребами.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Результатами проекту зможуть користуватись рівняни віком від 6 до 30 років, які хочуть навчатись театральному мистецтву в профільній школі Палацу дітей та молоді та займатись в його театральних колективах: театр-студії "Маленький Принц", молодіжному театрі "Від Ліхтаря", театральній лабораторії "ВідСутність", театрі особливих акторів "Намисто".

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Позашкільна освіта міста (РМПДМ) отримає сучасний багатофункціональний навчально-репетиційний зал для здійснення освітньої діяльності.