РЕКОНСТРУКЦІЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА В БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПОЛЕ НА ТЕРИТОРІЇ НВК №12 Реалізований

Доданий
28.05.2018
Номер
46
Спорт

Проект передбачає реконструкцію старого спортивного майданчика на території НВК №12 у сучасне багатофункціональне поле для командних видів спорту (міні-футбол та вуличний баскетбол)

Автор проєкту
Бюджет
1 498 884 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Академіка Грушевського, 81, Рівне

Опис

Опис проекту

З МЕТОЮ активізації спортивного життя школярів, молоді, їх батьків та всієї громади міста Рівного, а також популяризації здорового дозвілля населення вкрай необхідно створювати сучасні умови для занять спортом.
Територія мікрорайону навколо НВК№12 міста Рівне нараховує понад 40 тисяч мешканців, проте не мають жодного загальнодоступного сучасного спортивного майданчика для командних видів спорту, які б заохочували школярів, молодь міста до активного та здорового способу життя.
На території НВК №12 є старий спортивний майданчик площею 932,6 кв.м., який час від часу школярі та молодь прилеглих вулиць НВК№12 використовує для гри у вуличний футбол, або вуличний баскетбол. Проте спортивне обладнання є дуже застарілим, а поле має звичайне грунтове покриття.
Оскільки футбол та баскетбол є найбільш поширеним видом спорту серед дітей шкільного віку та молодого покоління, та з часом набирає все більше та більше прихильників, потрібно створювати сучасні умови для розвитку спорту і в Рівному.
ПРОЕКТОМ ПРОПОНУЄТЬСЯ зробити реконструкцію старого спортивного майданчику в нове сучасне багатофункціональне поле для гри в мініфутбол та вуличний баскетбол. По периметру територія поля буде огороджена сіткою (висотою 3 м), а поле передбачено повністю покрити спортивним прогумованим покриттям (924 кв.м., розмір поля 42м*22м). Поперек поля буде встановлено баскетбольні конструкцій для гри у вуличний баскетбол.

ПЕРЕВАГОЮ даного проекту є те, що поле відповідатиме всім стандартам федерації футболу і це дозволить в майбутньому організовувати турніри чи змагання серед команд. Технічні можливості використання спортивного майданчику передбачені таким чином, що ним можуть скористатись і люди з обмеженими можливостями (наприклад, для гри у баскетбол на інвалідному візку і т.п.)

Майданчик буде доступним загальнодоступним для всіх жителів Рівного

Одним із пріоритетних напрямків розвитку міста є розвиток людського капіталу та сворення якісних умов для життя в Рівному. Комфортно жити в такому місті, де створені умови не лише праці, а й для проведення дозвілля їх родин. Тому сучасні спортивні майданчики стануть платформою для підвищення рівня задоволеності життям в Рівному, розвитку спорту та формування нових потужних спортивних команд.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Реалізація проекту створить сучасні умови для проведення спортивного дозвілля громади Рівного. В першу чергу це:
- учні НВК №12 та діти шкільного віку, які проживають неподалік НВК№12, проте навчаються в інших загально-освітніх закладах міста
- молодь, студенти які навчаються або проживають у мікрорайоні НВК№12
- будь-хто з мешканців міста Рівного будь-якого віку

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

В результаті реалізації проекту вся громада міста отримає:
- сучасне багатофункціональне поле для командних видів спорту (міні-футбол та вуличний баскетбол) розміром 42м*22 м
- активізація спортивного та здорового способу життя мешканців (утворення аматорських команд, згуртування школярів та молоді)
- здорове населення міста
- підвищено рівень задоволеності життя в місті

Фотографії