Виготовлення дерев'яних фігур із дерев'яних колод у Парку ім.Т.Г Шевченка Брав участь

Доданий
03.08.2017
Номер
8
Культура

Парк має багато старих дерев,які поступово всихають і адміністрація парку змушена їх зрізати. Ідея нашої спільноти полягає у тому, щоб із дерев ,які заплановані під зріз майстер -різьбяр вирізав художньо-казкову фігуру,яка буде чудово вписуватися в ландшафт парку.

Автор проєкту
Олександра
Олександра Бондар
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Виготовлення скульптур буде не тільки прикрашати парк, а і додасть парку казкової, загадкової тематики, на яку будуть звертати увагу і діти і дорослі. В Україні є достатньо багато майстрів, які з великим бажанням продемонструють свій талант. Колись своїм талантом наділив наш парк відомий Рівненський художник Анатолій Мартиненко. Його дерев'яні фігури і досі прикрашають улюблений парк.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Відвідувачі на на деякий час будуть занурені у дитинство. Кожна дерев'яна фігура несе окрему свою,особливу енергетику. Дітям буде особливо цікаво відвідувати парк. Комунальне підприємство зекономить кошти на транспортувані деревени та паливно-мастильних матеріалах.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Міфічні та казкові герої постають на місці зрізаних дерев. Дерева не перетворюються на дрова, а довгі роки прикрашають наше місто.

Фотографії