"Дорога до дітей з особливими потребами" Відхилений

Доданий
14.08.2017
Номер
55
Соціальний захист

Надання ранньої реабілітації дітей з особливими потребами . Об'єднати громадян для здійснення соціальної реабілітації дітей з особливими потребами через мережу центрів реабіліітації, максимально наближених до місця їх проживання.

Автор проєкту
Валерій
Валерій Стеців
Бюджет
926 600 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета проекту є надання можливості якісної сучасної реабілітації та суспільної інтеграції, впровадження вітчизняного та міжнародного досвіду роботи сучасних прогресивних методик ранньої соціальої реабілітації дітей з особливими потребами в місті Рівне на засадах державно-приватного та громадського партнерства. Об'єднати громадян, що будуть сприяти здійсненню ранньої соціальної реабілітації дітей з особливими потребами через мережу центрів реабілітації, максимально наближених до місця їх постійного проживання.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Діти з особливими потребами: Діти з особливостями (порушеннями) психофізичного розвитку; Діти з порушеннями опорно-рухового апарату; Діти з труднощами в навчанні. Діти з особливими потребами віком від 1 до 12 років.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Реалізація проекту дасть можливість 150 дітям з особливими потребами отримати якомога більше навичок для ефективної адаптація та самореалізації в соціальному середовищі громади.

Фотографії