Місце для перепочинку перехожих поряд з меморіалом "Вічний вогонь" по вул. Дубенській Брав участь

Доданий
13.08.2017
Номер
43
Комунальне господарство

В районі Дубенського кладовища відсутня можливість перепочити на лавах перехожим. Пропонується влаштування поряд з меморіалом «Вічний вогонь» кількох лав, вуличного освітлення, смітників задля забезпечення можливості відвідувачам території або мешканцям ближніх вулиць відпочити, поспілкуватись тощо.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Трофімчук
Бюджет
57 665 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Дубенське кладовище, на території якого розташований меморіал «Вічний вогонь», не один рік є місцем для відвідування мешканцями та гостями міста. Окрім того, загалом мікрорайон Боярка – густонаселений спальний район міста Рівне, який, на жаль, не має для користування місцевими жителями ні парку, ні скверу, ні інших зон для перепочинку перехожих. На сьогодні не існує території, де місцеві мешканці можуть проводити вільний час, зустрічатись з сусідами для спілкування та спільного проведення часу. Для мам з новонародженими дітками, прогулюючись з візочками, навіть немає де посидіти на лавах. Саме з огляду на вищезазначене пропонується влаштування невеличкої зони з лавами, освітленням та смітниками. Дане впровадження хоча би частково вирішить зазначену проблему та додасть комфорту як відвідувачам Дубенського кладовища, так і жителям сусідніх з ним вулиць.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Усі мешканці та гості міста Рівне без будь-яких вікових обмежень. Очікується, що основна група мешканців, котрі користуватимуться результатами впровадження проекту – жителі вулиці Дубенської, Поповича, Жукова і загалом мікрорайону Боярка.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Покращення інфраструктури міста.
Створення умов для комфортного відпочинку у місті.
Покращення території Дубенського кладовища згідно потреб його відвідувачів.
Сприяння відпочинку на повітрі мешканцям мікрорайону.

Фотографії