Комфортний мультиспортивний майданчик для дворового футболу та баскетболу Брав участь

Доданий
13.08.2017
Номер
42
Спорт

Облаштування сучасного мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям поруч із трьома багатоповерхівками на вулиці Соборній. Створення комфортного місця для активного відпочинку й гри в футбол та баскетбол для дітей та їхніх батьків.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Мельничук
Бюджет
1 015 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є підтримка розвитку спорту у місті Рівному й забезпечення рівних можливостей для занять футболом та баскетболом в якісних комфортних умовах - як на любительському, так і професійному рівні. Наразі в місті практично відсутня загальнодоступна якісна спортивна інфраструктура, а наявні футбольні та баскетбольні майданчики у дворах будинків знаходяться у напівзруйнованому стані. Облаштування мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям на вул. Соборній (двір будинків Соборна БОС 287, 291 та 69) дозволить забезпечити дітям та молоді можливість грати у футбол та баскетбол в якісних та безпечних умовах, отримувати від цього задоволення без ризику травмування на невідповідному покритті. Облаштування майданчика дозволить не лише просто грати в футбол та баскетбол дітям з сусідніх будинків, а навіть проводити змагання дитячо-юнацького рівня.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

діти з сусідніх будинків, молодь, батьки з дітьми, усі мешканці району та й загалом міста

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

В результаті реалізації проекту з облаштування мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям на вул. Соборній (двір будинків Соборна БОС 287, 291 та 69) мешканці будинків (школярі, студенти, діти та їх батьки), мешканці району Пивзаводу й усі зацікавлені рівняни отримають можливість грати у футбол та баскетбол на якісному покритті, активно проводити час із друзями, підтримуючи гарну фізичну форму. Крім того облаштування майданчика дозволить використовувати його для проведення змагань дитячо-юнацького рівня.

Фотографії