Облаштування спортивного майданчика в парку біля Рівненського палацу дітей та молоді Реалізований

Доданий
05.10.2016
Номер
426
Спорт

У місті існує нагальна потреба розвитку інфраструктури для заняття фізкультурою і спортом. Біля Палацу дітей та молоді знаходиться занедбаний парк, в якому можна облаштувати спортивний майданчик з встановленням вуличних тренажерів, призначених для дітей, молоді та осіб з обмеженими можливостями.

Автор проєкту
Аліна
Аліна Костюкевич
Бюджет
600 496 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Князя Володимира, 10, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета проекту – облаштування в парку біля Плацу дітей та молоді спортивного майданчика зі встановленням вуличних тренажерів для проведення дозвілля та заняття спортом дітей, дорослих, дітей з особливими потребами та надання естетичного вигляду парку.
Проблема недостатнього фізичного розвитку дітей та молоді стає дедалі актуальною в сучасному житті не тільки міста Рівного, а загалом в Україні.
У місті необхідно розвивати інфраструктуру для заняття фізкультурою і спортом та створювати умови для забезпечення рухової активності різних груп населення для зміцнення здоров’я з урахуванням інтересів, здібностей та індивідуальних особливостей кожного.
В Рівному немає практично жодного району, де це питання було б вирішене. Поряд з цим, у місті є ряд об’єктів призначених для відпочинку і заняття спортом, що не використовуються за своїм функціональним призначенням внаслідок занедбаного стану. Одним із таких об’єктів є парк біля Палацу дітей та молоді, який замість того, щоб бути місцем відпочинку і дозвілля, є небезпечним районом.
Тому на території парку потрібно облаштувати спортивний майданчик з встановленням вуличних тренажерів, призначених не тільки для дорослих і дітей, а й для осіб з обмеженими можливостями. У місті немає жодного спортивного об’єкта, призначеного для таких груп людей. Встановлення вуличних тренажерів, а також ігрових комплексів для дітей з обмеженими можливостями в парку дозволить діткам спілкуватися з однолітками, почувати себе комфортно в повсякденному житті.
Реалізація проекту за допомогою бюджету участі дасть змогу вирішити наведені проблеми уже в наступному році.

Обґрунтування бенефіціарів проекту

1. Діти, батьки, молодь, які проживають в мікрорайоні біля парку.
2. Діти, які займаються в палаці дітей та молоді.
3. Діти з особливими потребами міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у разі реалізації проекту

1. Надання естетичного вигляду парку.
2. Активізація здорового способу життя серед дітей та молоді.
3. Підвищення рівня фізичної підготовки дітей та молоді.
4. Проведення сімейного відпочинку в парку.
5. Можливість дітям з особливими потребами займатися фізичним розвитком та спілкуватися з однолітками.

Фотографії

Фотографії реалізованого проєкту