малий фонтан "Співоча Арфа" Брав участь

Доданий
29.05.2021
Номер
92
Комунальне господарство

Облаштування «Сухого» фонтану на Майдані Музики (Скульптура Арфа). "Сухий" фонтан обладнаний спеціальною решіткою, з-під якої б’ють струмені води, при цьому, сама чаша з водою схована під решітку. Завдяки такій конструкції «сухий» фонтан має кілька суттєвих, очевидних переваг порівняно з класичним фонтаном з чашею:

Автор проєкту
Бюджет
910 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Соборна, 137, Рівне

Опис

Опис проєкту

«сухий» фонтан абсолютно безпечний, оскільки все обладнання знаходиться під решіткою. Дитина ніколи не зможе упасти у «сухий» фонтан, ;люди можуть впритул підійти до «сухого» фонтану,;Майданчик для даного фонтану уже викладений з плит із граніту. діаметр майданчика 3,54 м, *3,54м.загальна площа - 12,54 м2. Струмені води б’ють з 12 струменних форсунок, виготовлених з нержавіючої харчової сталі.сухий фонтан дешевий в обслуговуванні, він не потребує дорогої консервації на зимовий період. На одній цій статті можуть економитись значні кошти.
Окремо слід відзначити систему фільтрації циркулюючої води, що включає в себе сміттєнакопичувальний фільтр попередньої очистки, циркуляційний піщаний фільтр тонкої очистки, автоматичну електронну систему аналізу та хімічної обробки води (постійно проходить дезінфекція та контроль рівня PH).
Фонтан оснащений електронним автоматичним блоком керування. Його робота забезпечується за допомогою змінної програми на основі DMX-протоколу, що виконує частотне регулювання основної помпи, відкривання електричних клапанів на форсунки та вмикання підсвітки.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Реалізація даного проекту скрасить Майдан Музики та м.Рівне і стане улюбленим місцем відпочинку городян та гостей Рівного.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

«сухий» фонтан залишає функціональним майданчик, де він знаходиться. Скульптура Арфа із Янголом залишається окрасою майдану. У години, коли фонтан працює. майданчик можна використовувати у поєднанні із лазерним, світловим шоу . Облаштування фонтану стане ще одною окрасою Рівного та туристичною локацією і місцем відпочинку Рівнян.
Облаштування фонтану значно розширить можливості проводити різноманітні свята на Майдані Музики.

Співавтор проєкту

Романюк Любов Володимирівна

Фотографії

Експертна оцінка