Міні-футбольне поле в Квасилові. На реалізації

Доданий
27.05.2021
Номер
47
Спорт

У селищі міського типу Квасилів мешкають тисячі осіб. Для створення повноцінних умов для занять дітей та молоді ми подаємо проєкт на облаштування міні-футбольного поля розміром 42м х 22м. Хочемо, аби сотні дітей та жителів Квасилова отримали можливість грати у футбол в достойних та сучасних умовах.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Перець
Бюджет
999 922 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

У селищі Квасилів, що входить до складу Рівненської ОТГ функціонує гурток з футболу, секція з футболу, а також, є юнацькі та дорослі футбольні колективи, що виступають у обласних та районних змаганнях. На сьогоднішній день у селищі відсутнє поле стандартних розмірів для гри у міні-футбол та проведення тренувань для діток. В осінньо-зимовий період ситуація ще більше ускладнюється, адже футбольний стадіон у цей період використовувати не можна з метою збереження і так не найкращого покриття. Даний проєкт критично важливий для сотень жителів Квасилова, а особливо дітей, які повинні мати можливість повноцінно займатися футболом впродовж всього року.
Місце реалізації завдання (адреса, назва житлового масиву / мікрорайону, установи / закладу, кадастровий номер земельної ділянки, якщо відомо, тощо):
5624655300:02:006:0163 об’єднати із сусідньою ділянкою, яка буде відведена та сформована, що межує з вказаною ділянкою.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

В умовах сьогодення основними користувачами майданчику для гри у міні-футбол будуть місцеві діти та молодь. Реалізація проєкту дозволить займатися в достойних умовах та проводити свій вільний час з користю для здоров’я.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Реалізація проекту посприяє створенню та покращенню інфраструктури селища, соціалізації дітей та молоді, подальшому прогресу дітей. Дасть поштовх для зайняття спортом тим дітям, які в майбутньому приєднаються о футбольної течії та залучить ще більше мешканців до занять спортом.
Закликаємо всіх мешканців Квасилова та Рівного підтримати даний проєкт,адже він важлий для сотень жителів Квасилова!

Співавтор проєкту

Клікоцький Сергій Олегович

Фотографії

Експертна оцінка