Облаштування спортивного майданчику з тренажерами різного типу на вулиці Данила Галицького, 10. Брав участь

Доданий
25.05.2021
Номер
37
Спорт

Проект передбачає облаштування спортивного майданчика з тренажерами різного типу на вулиці Данила Галицького, 10. Сучасний спортивний простір – стане першим та єдиним на даний момент місцем для занять спортом та активного відпочинку мешканців мікрорайону «Автовокзал».

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Данила Галицького, 10, Рівне

Опис

Опис проєкту

На території мікрорайону «Автовокзал» станом на сьогоднішній день повністю відсутня інфраструктура для вуличних занять спортом. Проте є спеціально відведена територія для нового, безпечного спортивного майданчика, на вулиці Данила Галицького, 10. З 2016 року жителі мікрорайону активно працюють над тим, аби мати змогу укріплювати своє здоров'я фізичними навантаженнями. Так, вже проведені всі обстеження території у дворі будинку Данила Галицького 10, встановлене цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер – 5610100000:01:038:0147). Не вистачає лише майданчика.

Здоров'я завжди було пріоритетом для кожної людини, сьогодні ж існує нагальна проблема фізичного виховання та пропаганди здорового способу життя. У місті Рівному облаштування вуличної інфраструктури для занять спортом є однією з найактуальніших потреб.

«Громада яка турбується про мешканців та гостей» – одна із стратегічних цілей Стратегії розвитку нашої громади. Тому забезпечення змістовного дозвілля стане одним із перших кроків реалізації даної Стратегії.

Зміцнення здоров'я є критично важливим, особливо, якщо це стосується дітей та молоді. Адже все більше часу діти проводять за екранами різноманітних гаджетів. Ускладняється ситуація і запровадженням дистанційного навчання, – діти все менше часу проводять на свіжому повітрі, не мають можливості повноцінно займатися фізкультурою. Виходом із ситуації стане сучасний спортивний майданчик, який обов’язково приверне увагу не лише дорослих, а й молодих людей. Облаштування майданчика за усіма нормами та вимогами, убезпечить користувачів від можливих травм на необлаштованій території, де зараз граються діти та займаються дорослі.

Наявність спортивного простору забезпечить ефективну взаємодію мешканців громади, дасть змогу проводити різноманітні змагання мікрорайону, розвивати дворові види спорту, організовувати цікаве та корисне дозвілля для мешканців; допоможе формувати культуру проведення вільного часу та заохочуватиме молодь до здорового способу життя.

Мета проекту:
Створення сучасного простору для спорту та активного дозвілля, на території вулиці Данила Галицького 10. Облаштування безпечного спортивного майданчика, який задовольнятиме потреби широкого кола жителів мікрорайону (вулиці Д. Галицького, Ст. Бандери, Дем’янчука та прилеглих територій). Він стане осередком живого спілкування та пропаганди здорового способу життя, організації активного дозвілля та сприятиме якісній організації навчально-виховного процесу учнів ЗОШ №11 та гімназії Престиж.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Проект розрахований на різні групи населення: діти та їх батьки, молодь, люди з особливими потребами, які проживають у будинках Данила Галицького №6, №10, №11, №12, №12а, №14. Користуватися майданчиком також зможуть мешканці гуртожитку на вулиці Ст. Бандери, 62, а також діти, які відвідують ЗОШ №11 та гімназію «Престиж».

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Результатом реалізації проекту буде облаштоване місце для повноцінних занять спортом, корисного проведення дозвілля та цікавого сімейного відпочинку мешканців мікрорайону.

Співавтор проєкту

Іванченко Людмила Іванівна

Фотографії

Експертна оцінка