Благоустрій прибудинкової території амбулаторій №3, 4 КНП ЦПМСД «Ювілейний» для безпеки та комфорту На реалізації

Доданий
21.05.2021
Номер
23
Охорона здоров'я

Лікарі мбулаторій №3, 4 КНП ЦПМСД «Ювілейний» РМР надають медичну допомогу біля 25 тисяч населення м. Рівне, більше 11 тисяч з яких - це діти та до 2 тисяч – населення старше 65 років. Облаштування комфортного та безпечного входу до амбулаторій значно полегшить пацієнтам відвідування педіатра та сімейного лікаря. Покращення благоустрою території медичного закладу сприятиме доступності та зручності

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Покоєвчук
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Макарова, 3, Рівне

Опис

Опис проєкту

Метою проєкту є створення сучасного благоустрою та облаштування безпечного і комфортного входу нашим пацієнтам, яких біля 500 щоденно звертаються за медичною допомогою до педіатрів та сімейних лікарів амбулаторій № 3 та 4. Територія медичного закладу майже не оновлювалася роками та потребує ремонту і створення сучасних умов безпеки та доступності для пацієнтів та персоналу. Територія входу в будівлю амбулаторій №3, 4 має складну конфігурацію із складних підпірних стінок, зовнішніх сходів та вхідних майданчиків. Вздовж головного фасаду будівлі розміщені приямки (стіни приямків пошкоджені, відсутнє покриття). Існуюче покриття прибудинкової території – асфальтобетон (частково пошкоджений, в багатьох місцях покриття просівше). Пацієнти неодноразово зверталися до персоналу закладу з негативними враженнями від такого некомфортного шляху на прийом до лікаря. Завдяки проведенню ремонтних робіт та заміні існуючого покриття буде забезпечено комфортні, безпечні та повноцінні умови пересування, доступність для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення до будівлі закладу та естетичні норми перебування пацієнтів.
Для досягнення мети проєкту плануються наступні заходи: заміна існуючого покриття прибудинкової території на бетонні плити фігурними елементами мощення, ремонт існуючих зовнішніх сходів, накриття існуючих приямків будівлі амбулаторій №3, 4, влаштування металевого огородження на існуючій підпірній стінці.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Біля 25 тисяч населення м. Рівне, які заключили декларації з лікарями-педіатрами та сімейними лікарями амбулаторій №3, 4, а також медичний персонал.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Після втілення проєкту прибудинкова територія входу до амбулаторій №3, 4 буде безпечною та доступною для відвідувачів, що особливо важливо для дітей, людей старшого віку, людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, які звертаються в ці амбулаторії. Покращений естетичний вигляд та комфортна територія входу в заклад значно підвищить рівень задоволеності пацієнтів перебуванням в медичному закладі, дасть змогу отримати приємні емоції та сприятиме росту довіри пацієнтів до нашого закладу.

Співавтор проєкту

Дука Валентина Іванівна, Лецкалюк Вячеслав Васильович

Фотографії

Експертна оцінка