Всеукраїнський фестиваль з бальних танців Брав участь

Доданий
31.05.2021
Номер
115
Культура

Всеукраїнський фестиваль з бальних танців спрямований на розвиток та популяризацію бальних танців в м. Рівне. Захід об’єднує танцюристів з усієї України та підкреслює роль Рівного у цьому виді культурного мистецтва

Автор проєкту
Ірина
Ірина Романкевич
Бюджет
245 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проєкту

Основною метою заходу є об’єднання любителів танців, танцюристів та тренерів в удосконаленні та обміну досвідом серед танцюристів та тренерів, виявлення творчо-обдарованих особистостей, підвищенню ролі цього виду культурної діяльності у всебічному та гармонійному розвитку дітей та молоді.
Участь у заході – це додаткова мотивація у розвитку особистості, обмін досвідом та відкрите спілкування в неформальній обстановці фестивалю. Можливість розкрити свій творчий потенціал для досягнення високого рівня майстерності.
Можливість залучити на безкоштовній основі соціально-незахищених верств населення до перегляду фестивалю.

Місце реалізації завдання (адреса, назва житлового масиву / мікрорайону, установи / закладу, кадастровий номер земельної ділянки, якщо відомо, тощо):

Один з комунальних закладів міста (МБК, ПДМ, ДЮСШ №4)

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Для жителів міста пройде майстер-клас з фіналістами відкритого Чемпіонату Англії, Німеччини, Блекпульского фестивалю – найпрестижнішої танцювальної події у світі, Інтернейшнл (Великобританія) та багаторазових чемпіонів України серед професіоналів: Антона Нестерко та Дар’ї Марющенко
Жителі регіону та всієї України матимуть можливість поринути в атмосферу грації та краси, насолодитись виступами талановитих танцюристів Рівного та інших регіонів України.
Всеукраїнський фестиваль, любителі танцювального мистецтва, зможуть побачити прийшовши на захід або через медійні ресурси (інтернет трансляцію, соцмережі тощо…)

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

- Популяризація бальних танців та естетичного виховання серед жителів місцевої територіальної громади
- Розвиток та підвищення професійної майстерності тренерів та танцюристів
- Спрямувати увагу мешканців у ведені здорового способу життя та активному відпочинку
- Підвищення культурного рівня та рівня естетичного виховання дітей, молоді та населення в цілому – необхідна складова в розвитку здорового суспільства
-Встановлення і розвиток творчих ділових контактів з організаціями бальних танців інших міст України

Співавтор проєкту

Городніченко Вадим Григорович

Фотографії

Експертна оцінка