«Встановлення спортивного майданчика на вул. Є.Коновальця, 18 в м. Рівне» Відхилений

Доданий
29.05.2021
Номер
112
Спорт

Даний проект має на меті ознайомити з особливістю занять спортом на відкритому повітрі. Оскільки на цій території відпочиває і займається спортом велика кількість батьків і дітей. Прагнемо, облашувати належним чином, багатофункціональний спортивний майданчик з дотриманням усіх стандартів якості. Спортивне поле на території матиме штучне покриття та огорожу.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Євгена Коновальця, 18, Рівне

Опис

Опис проєкту

Мета даного проекту – облаштування спортивного майданчика безпечними вуличними тренажерами , які створять належні умови та сприятимуть духовному і фізичному розвитку громадян та можливість гармонійно розвиватися . Кінцевою метою даного проекту є залучення населення до занять фізичної культурою та спортом та зменшення захворюваності серед населенян , а також зменшить кількість правопорушеньта злочинів серед молоді, сприятиме всебічному розвитку громадян незалежно від віку , матеріального становища та місця проживання . Задоволення потреб мешканців населення у можливості безкоштовно, в зручний час займатися тренуванням та підтримувати здоровий спосіб життя, , виховання в неї почуття громадянської свідомості та патріотизму.Облаштування сучасного спортивного майданчика з встановленням вуличних тренажерів та інших спортивних елементів для занять спортом учнів та населення ,виховання у населення активної соціальної орієнтації на здоровий спосіб життя.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Проект розрахований на різні групи населення: діти та їх батьки, молодь, люди з особливими потребами, які проживають у будинках, що є сусідами будинку Є.Коновальця, 18

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Очікувані результати проекту – збільшення кількості жителів , які будуть займатися фізичною культурою та спортом,зменшення кількості жителів , які мають шкідливі звички, зменшення кількості захворювань. У жителів громади з»явиться можливість займатися на тренажерах, які до цього не могли розвиватися у зв»язку з відсутністю спеціалізованого майданчика. Успішна реалізація даного проекту підвищить рівень охоплення всіх верств населення фізичною культурою та спортом. Результат втілення проекту - це забезпечення оптимальної рухової активності кожного мешканця протягом усього життя, досягнення кожною людиною достатнього рівня фізичної та функціональної підготовленості, сприяння соціальному, біологічному та психічному благополуччю, поліпшенню стану здоров'я, профілактиці захворювань, фізичній реабілітації, формування у населення сталих традицій та мотивацій щодо фізичного виховання і масового спорту, як важливого чинника забезпечення здорового способу життя.

Співавтор проєкту

Савчук Василь Вікторович

Фотографії

Експертна оцінка