Реконструкція спортивного майданчика в м. Рівне поблизу будинку на вул.Басівкутській, 168 Брав участь

Доданий
22.05.2020
Номер
9
Спорт

Вкладання штучного гумового покриття існуючого майданчику поруч з НВК №14 на вул. Басівкутська, 168 (район Басового кута). Створення комфортного місця для активного відпочинку й гри в футбол та баскетбол для дітей та їхніх батьків.

Автор проєкту
Анатолій
Анатолій Чугуєвець
Бюджет
889 499 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Басівкутська, 168, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є підтримка розвитку спорту у місті Рівному й забезпечення рівних можливостей для занять футболом та баскетболом в якісних комфортних та безпечних умовах - як на любительському, так і на професійному рівні. Наразі в місті практично відсутня загальнодоступна якісна спортивна інфраструктура, а наявні майданчики не відповідають сучасним умовам для занять спортом та фізкультурою.
Вкладання штучного гумового покриття існуючого майданчику по вул. Басівкутська, 168 дозволить забезпечити дітям та молоді можливість грати у футбол та баскетбол в якісних та безпечних умовах, отримувати від цього задоволення без ризику травмування на невідповідному покритті.
Вкладання штучного гумового покриття дозволить не лише просто грати в футбол та баскетбол дітям з мікрорайону, а навіть проводити змагання дитячо-юнацького рівня.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Діти мікрорайону, учні НВК №14, молодь, батьки з дітьми, усі мешканці міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

В результаті реалізації проекту з вкладання штучного гумового покриття існуючого майданчику по вул. Басівкутська, 168 мешканці району (школярі, студенти, діти та їх батьки), й усі зацікавлені Рівняни отримають можливість грати у футбол та баскетбол на якісному покритті, активно проводити час із друзями, підтримуючи гарну фізичну форму. Крім того влаштування покриття дозволить використовувати даний майданчик для проведення змагань дитячо-юнацького рівня.

Співавтор проєкту

Алембіта Олександр Ярославович

Фотографії

Експертна оцінка