Віденський Бал у Рівному Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
82
Культура

Найаристократичніша подія року – «Віденський бал у Рівному». Вишукане дійство пропонуємо відродити у м. Рівне в прекрасному Залі камерної та органної музики із його неповторними колонами та акуcтикою. Подія матиме благодійну мету - ми привернемо увагу до проблеми онкохворих дітей, а Рівненщина буде представлена, як великокультурне Європейське місто.

Автор проєкту
Бюджет
155 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Соборна, 137, Рівне

Опис

Опис проєкту

На Віденському балі ми представимо наше місто в різних ракурсах. Такі величні події в світі завжди присвячені актуальній тематиці. В рамках якої збирають кошти на благодійних аукціонах. Рівненський Віденський Бал підтримає онкохворих діток.

Звісно ж бал має свої правила, свій етикет свою послідовність танців. Рівненській бал не вийняток. Елегантно вбрані гості кружлятимуть під музику чудового симфонічного оркестру Рівненської обласної філармонії. Дрес-код балу - вбрання 19 століття. Спеціальні наставники-професіонали дадуть безкоштовні майстер-класи початківцям. Згідно правил, які не мінялися ось уже протягом майже тисячу років розпочинають бал танцюристи-дебютанти.
Кульмінація балу обрання Короля та Королеви. Побувати на Віденському Балі – як побувати у чудовій казці. І доки в наших серцях житиме чарівна казка – доти житиме Віденський Бал.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Рівняни можуть стати учасниками та глядачами Віденського балу у Рівному. Побачити проект можуть десятки тисяч глядачів.Побачити бал зможуть усі охочі декількома способами: в самому залі, із великого екрану на фасаді органного залу, під час онлайн-трансляції та по ТБ місцевих телеканалів у запису.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

У разі реалізації проєкту Рівненщина буде представлена, як великокультурне Європейське місто. Ми привернемо увагу до проблеми онкохворих дітей.
Більше того, реалізація проєкту дасть змогу десяткам тисяч рівнян відчути себе учасниками епохи сторічної давності.

Співавтор проєкту

Орешко Микола Прокопович

Фотографії

Експертна оцінка