Спортивний майданчик на РУМі Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
70
Спорт

Мета: Збудувати міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям необхідне для фізичного розвитку дітей та дорослих. Завдяки майданчику такого типу (3 види спорту) буде створена можливість для жителів будинків, а особливо для молоді, загартовувати організм та імунітет. Такий майданчик дає можливість створити здорове суспільство без алкоголю та наркотиків.

Автор проєкту
Валерій
Валерій Гусак
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Соборна, 414, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізкультурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону дітей, батьків, прививати культуру активного та здорового відпочинку. На сьогоднішній день однією з серйозних проблем в плані фізичного виховання дітей молоді нашого мікрорайону є відсутність спортивної інфраструктури, зокрема футбольних, баскетбольних, волейбольних полів, це стосується як мініфутбольних, так і великих футбольних полів. Будівництво спортивного майданчика на даній території дасть можливість використовувати її жителям інших сусідніх багатоквартирних будинків по вул. Соборна 416, 416 б, 404 а, 404 б, 404 в та іншим жителям мікрорайону.
Спортивні майданчики повинні бути багатофункціональними і безпечними, відповідати стандартам якості, більше того, вони повинні забезпечити дитині змістовне і цікаве дозвілля яке сприятиме її фізичному, розумовому розвитку, а також соціальній адаптації.. Це дасть можливість створювати командами мікрорайону та міста, організовувати турніри та змагань за участю команд із закордону, розвивати дворовий футбол, організувати дозвілля для зацікавлених осіб, а також змагання для людей з особливими потребами.
Спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям матиме розмір 42 м на 22 м, буде оздоблене огорожею, освітленням, відеоспостереженням, невеликими глядацькими трибунами. Доступ до спортивного майданчика матимуть усі охочі.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Фізична культура – найважливіша складова зміцнення здоров’я людини. Встановлення спортивного майданчика надасть можливість доступно займатись спортом на свіжому повітрі, а отже, формувати здорове покоління, відволікати від шкідливих звичок.
Даний проект розрахований на мешканців нашого мікрорайону, аматорські команди Рівного, людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Наявність нового, сучасного міні футбольно-баскетбольно-волейбольного поля, розміром 42 м х 22 м, зі штучним покриттям надасть можливість молоді, дорослим, людям з особливими потребами даного мікрорайону вести здоровий спосіб життя та урізноманітнювати своє дозвілля грою, поєднавши три види спорту футбол, волейбол та баскетбол. Реалізація даного проекту забезпечить можливість проведення активного дозвілля та якісного проведення занять фізичною культурою і спортом.
Кількісними та якісними показниками будуть проведені змагання і тренування на полі, а також кількість дітей та дорослих, що відвідуватимуть поле, популяризація футболу, волейболу і баскетболу серед жителів мікрорайону.
Даний стадіон з якісним покриттям сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, популяризації здорового способу життя та появі нових талановитих футболістів, баскетболістів та волейболістів.
Об'єктивною основою органічного взаємозв'язку всіх сторін виховання є єдність фізичного і духовного розвитку людини.
Відомий український педагог В. О. Сухомлинський підкреслював, що інтелектуальне багатство особи (поряд з моральним та естетичним) залежить від гармонії фізичного розвитку, здоров'я і праці.
Створимо разом нове покоління спортивних та здорових людей.

Співавтор проєкту

Кудрявцева Ірина Львівна

Фотографії

Експертна оцінка