ХIV-ий Відкритий турнір з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного - 2021” Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
67
Спорт

Традиційний Відкритий турнір з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного - 2021”, що буде проводитись вже в 14-е. В заході візьме участь понад 600 спортсменів з усієї України та закордону. Подію відвідають більше тисячі містян, організаторів та небайдужих до розвитку художньої гімнастики в Рівному. Турнір триватиме 3 дні.

Автор проєкту
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Фабрична, 7, Рівне

Опис

Опис проєкту

У місті Рівному останні 10 років художня гімнастика почала свій новий етап розвитку. Вагомим фактором популяризації став турнір “Золота осінь Рівного”, що вже став традиційним. З'явилися небайдужі тренери та батьки, що готові до активного розвитку цього виду спорту. Змагання такого рівня сприяє розвитку художньої гімнастики в Рівному, підвищує популярність до олімпійського спорту, покращує спортивний імідж міста на загальнодержавному рівні, а також пропагує здоровий спосіб життя серед молоді.
МЕТА
Популяризація художньої гімнастики у місті Рівному шляхом проведення Відкритого турніру з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного - 2021”.
ЗАХОДИ ПРОЕКТУ
1. Поширення інформації щодо проведення Відкритого турніру з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного -2021”
На турнір будуть також запрошені представниці збірної команди України та інші представники спортивних клубів. Інформація щодо проведення турніру буде поширюватись через тематичні форуми та групи в соціальних мережах та місцевих ЗМІ. Для поширення інформації про турнір у місті будуть розповсюджені афіши, плакати та флаєри.
2. Підготовка спортивного залу для проведення змагань
Для проведення турніру буде використано професійне килимове покриття. Організовано світлове та звукове забезпечення проведення змагань. Трансляція заходу відбуватиметься на світлодіодному екрані розміром 4х6 м у залі змагань та на гімнастичному форумі в онлайн режимі. Декоративне оформлення залу буде здійснено за допомогою тканин, фотозон та повітряних кульок.
3. Проведення турніру з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного”
Турнір триватиме протягом 3 днів та збере близько 600 учасників з усієї України. А також спортсмени будуть забезпечені харчуванням. По завершенню змагань будуть нагороджені кращі спортсменки та переможці кубками, медалями та пам'ятними призами. Фіналом події є гала-концерт за участю місцевих розважальних та танцювальних колективів, а також зірок поп-естради.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

За останні роки художня гімнастика в місті набуває все більшої популярності. Відкриваються нові клуби та школи по всьому місту. Так на сьогоднішній день в Рівному художньою гімнастикою займається більше 500 дітей віком від 3-16 років, а з кожним початком навчального року ця кількість збільшується щонайменше на 80 - 100 дівчаток.
Протягом року відбувається велика кількість змагань місцевого рівня та рівня західного регіону. Відкритий турнір з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного” об'єднує спортсменок зі всієї України. Як найбільш масовий спортивний захід за кількістю учасників, він проходить зазвичай в залі ДЮСШ №4, що дозволяє більше 1000 містянам відвідати подію протягом 3 днів абсолютно безкоштовно.
Художня гімнастика стає все більш популярним видом спорту серед дівчаток Рівного особливо після відвідин турніру з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного”.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Відкритий турнір з художньої гімнастики “Золота осінь Рівного” має в першу чергу на меті підтримати той високий рівень змагань, що збирає понад 600 спортсменів України. Щороку кількість учасників зростає на 10%. За 3 дні проведення турніру більше 1000 мешканців відвідують захід особисто та більше 10000 слідкують за подіями онлайн. Збільшується інтерес іноземних спортсменів взяти участь у змаганнях. З проведенням турніру підвищується мотивація дітей, що займаються художньою гімнастикою. Всі учасники протягом трьох днів змагань мають змогу змагатись, виступати та приймати участь в розважальній програмі. Кращі будуть нагороджені кубками, медалями та пам'ятними призами.

Співавтор проєкту

Бізюк Надія Ігорівна

Фотографії

Експертна оцінка