Будівництво дитячого майданчика у дворі будинку на вул. Макарова, 10 Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
60
Комунальне господарство

Сотні сімей, що мешкають у багатоповерхових будинках на вулиці Макарова, 10 вболівають за появу дитячого майданчика у дворі будинку №10. Переслідуючи цю мету ми подаємо відповідний проект на Громадський бюджет.

Автор проєкту
Олена
Олена Хомич
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Макарова вулиця, Рівне

Опис

Опис проєкту

Сотні сімей, що мешкають у багатоповерхових будинках на вулиці Макарова, 6 вболівають за появу дитячого майданчика у дворі будинку №10. Переслідуючи цю мету ми подаємо відповідний проект на Громадський бюджет.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Будинки на вул. Макарова - найтихіша частина мікрорайону Боярка. Відтак, і інфраструктурна частина нашої вулиці залишає бажати кращого. Біля більшості будинків ми маємо напівзруйновані дитячі майданчики радянського зразка або й взагалі відсутні площі для проведення вільного нашими дітьми. Подаючи цей проект ми хочемо встановити дитячий майданчик, на проводитимуть спільне сімейне дозвілля діти і батьки декількох будинків на вул. Макарова.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Мешканців будинків №10 на вул. Макарова зможуть проводити час разом із малюками на сучасному дитячому майданчику. Це дозволить покращити комунікацію між батьками і дітьми та поліпшити інфраструктурні особливості цієї частини мікрорайону Боярка.

Співавтор проєкту

Коломієць Інна Анатолівна

Фотографії

Експертна оцінка