Міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям на території ЗОШ №3 Брав участь

Доданий
29.05.2020
Номер
52
Освіта

Міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям необхідне для фізичного розвитку дітей та дорослих. Завдяки майданчику такого типу (3 види спорту) буде створена можливість готувати майбутніх спортсменів-олімпійців. Такий майданчик сприятиме підвищенню залучення молоді до спорту і буде створена можливість формувати здорове суспільство.

Автор проєкту
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Якова Бичківського (Маяковського), 13, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проєкту є створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом для учнів школи і усіх мешканців мікрорайону та прививати культуру активного, здорового відпочинку. На сьогоднішній день
футбольне поле ЗОШ №3 знаходиться у незадовільному стані ,що унеможливлює заняття на ньому. Відсутність спортивної інфраструктури, зокрема футбольних, баскетбольних , волейбольних полів є однією з серйозних проблем в плані фізичного виховання дітей та молоді нашого мікрорайону.
Спортивний майданчик повинен бути багатофункціональним і безпечним,відповідати стандартам якості, більш того,забезпечувати дитині змістовне і цікаве дозвілля, що сприятиме її фізичному,розумовому розвитку, а також соціальній адаптації. Оскільки учні ЗОШ №3 замають призові місця з футболу, волейболу, баскетболу на міських та обласних змаганнях, саме тому втілення цього проєкту є пріоритетом нашої школи.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Даний проєкт розрахований на учнів школи, мешканців нашого мікрорайону, аматорських команд Рівного, людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Наявність сучасного міні футбольно-баскетбольно-волейбольного поля, розміром 40м*20м, зі штучним покриттям надасть можливість учням, молоді, мешканцям даного мікрорайону вести здоровий спосіб життя та урізноманітнювати своє дозвілля. Реалізація даного проєкту забезпечить можливість проведення якісних та ефективних занять фізичною культурою та підвищить рівень фізичних досягнень учнів ЗОШ №3.
Міні-стадіон з якісним покриттям сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, пропаганді здорового способу життя та популяризації футболу, волейболу і баскетболу серед дошкільнят мікрорайону.

Співавтор проєкту

Фещенко Діна Арсентіївна

Фотографії

Експертна оцінка