Інклюзивний спортивно-ігровий майданчик на вулиці Є. Коновальця, 14 На реалізації

Доданий
28.05.2020
Номер
45
Спорт

Проєкт передбачає облаштування спортивно-ігрової зони відпочинку, де діти з обмеженими можливостями зможуть займатися спортом, гратись та розвиватись разом з іншими дітками.

Автор проєкту
Марія
Марія Боровець
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Євгена Коновальця, 14, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основна мета проєкту - облаштування спортивно-ігрового майданчика з вуличними тренажерами для всіх груп м’язів, де діти з обмеженими можливостями зможуть займатися спортом, гратись та розвиватись разом з іншими дітками. Необхідно створити сприятливі умови для безбар’єрного середовища людей та дітей з особливими потребами, організації дозвілля, задоволення потреб кожної дитини в руховій та активній ігровій діяльності.
На вулиці Є. Коновальця відсутня інфраструктура дитячих майданчиків для дітей з обмеженими можливостями, що є неприпустимим для повноцінного розвитку діток.
Місто Рівне позиціонує себе, як місто, яке підтримує розвиток спорту та якісне дозвілля його мешканців, пропагує повноцінне входження осіб з особливими потребами в соціальний простір. Саме тому пропонується створити зону відпочинку для дітей та молоді, фізичної активності мешканців вулиці Є. Коновальця, вирішивши проблему відсутності інклюзивних спортивно-ігрових майданчиків на мікрорайоні «Північний» у достатній кількості.
На зазначеній вулиці є дитячий майданчик, який потребує благоустрою. Поряд пропонується встановити вуличні тренажери для всіх груп м’язів, турніки для занять спортом дітей і молоді, дитячі качелі та карусель для дітей з обмеженими можливостями, де б могли відпочивати мешканці мікрорайону та жителі м. Рівне.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Цим проєктом зможуть користуватися:
- діти, дорослі мешканці м. Рівне;
- особи з обмеженими можливостями різних вікових груп та захворювань;
- громадяни похилого віку.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Реалізація даного проєкту дозволить підвищити рівень фізичної активності дітей і молоді, привчити мешканців мікрорайону до активного і здорового відпочинку, підвищить їх рухову активність і вирішить проблему організації якісного дозвілля неподалік від дому. Такий майданчик сприятиме повноцінному входженню осіб з особливими потребами в соціальний простір та їх активному відпочинку.

Співавтор проєкту

Довжаниця Олександр Костянтинович

Фотографії

Експертна оцінка