Реконструкція міні-футбольного майданчика ДЮСШ з футболу «Верес» Брав участь

Доданий
28.05.2020
Номер
43
Спорт

Реконструкція міні-футбольного майданчика з металевою огорожею для занять футболом, міні-футболом та іншими ігровими видами спорту вихованців спортивних шкіл, загальноосвітніх навчальних закладів та для активного відпочинку жителів мікрорайону.

Автор проєкту
Олексій
Олексій Гладков
Бюджет
999 922 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Набережна, 9, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є підтримка розвитку ігрових видів спорту у місті Рівному, покращення матеріально-технічної бази для занять спортом та активним відпочинком, надання можливостей для занять футболом в якісних,




безпечних та комфортних умовах для всіх категорій осіб, що займаються – від аматорів до професіоналів.
Реконструкція міні-футбольного майданчика дозволить проводити заняття і дозвілля на якісному і безпечному рівні, зменшити рівень травматизму, дозволить забезпечити дітям і молоді, мешканцям мікрорайону можливість грати у футбол та займатися іншими ігровими видами спорту в якісних і комфортних умовах й отримувати від цього задоволення.
Реконструкція міні-футбольного майданчика дозволить не тільки займатися на ньому, а також проводити різноманітні змагання серед дітей, молоді аматорів та жителів мікрорайону.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Вихованці спортивних шкіл, учні загальноосвітніх шкіл, технікумів, ПТУ, ВПУ, студентська молодь, жителі мікрорайону.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

В результаті реалізації проекту по вул. Набережна, 9 мешканці мікрорайону, вихованці спортивних шкіл, мешканці гуртожитку УТОС, РЕТК, студентська молодь отримають можливість грати у футбол та займатися іншими ігровими видами спорту на більш якісному рівні, активно проводити дозвілля підтримуючи фізичну форму, проводити змагання та фестивалі дитячо-юнацького рівня, змагання аматорів та інші спортивні заходи.

Співавтор проєкту

Травський Віктор Леонтійович

Експертна оцінка