Сучасний спортивний майданчик по вул.Д.Галицького Брав участь

Доданий
25.05.2020
Номер
15
Спорт

Спортивне поле для гри в міні-футбол, волейбол та баскетбол зі штучним покриттям необхідне для фізичного розвитку дітей та дорослих. Завдяки універсальному майданчику такого типу (3 види спорту) буде створена можливість насамперед для дітей та молоді мікрорайону займатися активними видами спорту, якісно проводити дозвілля та зміцнювати своє здоров'я.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Габрієль
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Данила Галицького, 5, Рівне

Опис

Опис проєкту

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону, насамперед, дітей та підлітків, підтримка та розвиток культури активного та здорового відпочинку. На сьогоднішній день однією з серйозних проблем в плані фізичного виховання дітей молоді нашого мікрорайону є відсутність спортивної інфраструктури, зокрема футбольних, баскетбольних та волейбольних полів.
Спортивні майданчики повинні бути багатофункціональними і безпечними, відповідати стандартам якості, та мають забезпечити дітям змістовне і цікаве дозвілля, яке сприятиме їх фізичному розвитку, а також соціальній адаптації.
Спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям на території матиме штучне покриття та огорожу.
Доступ до спортивного майданчика матимуть усі охочі.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Встановлення спортивного майданчика надасть можливість доступно займатись спортом на свіжому повітрі, а отже - формувати здорове покоління
Цей проєкт розрахований на дітей, підлітків та молодь нашого мікрорайону та аматорські спортивні команди Рівного.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Спортивне поле для гри в міні-футбол, волейбол та баскетбол зі штучним покриттям сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, популяризації здорового способу життя, появі нових талановитих футболістів, баскетболістів та волейболістів.

Співавтор проєкту

Довмат Сергій Васильович

Фотографії

Експертна оцінка