Сучасна відпочинкова зона на Гідропарку Брав участь

Доданий
22.05.2020
Номер
11
Комунальне господарство

Рівненський Гідропарк — одне з найбільш відвідуваних місць у Рівному як туристами, так і містянами. Зелена зона перебуває в непривабливому та занехаяному стані, таким чином, зменшуючи відвідуваність об’єкту.

У проєкті з благоустрою території Гідропарку в Рівному заплановано будівництво сучасних дитячих і спортивних майданчиків, вирішення проблеми з освітленням, поточний ремонт пірсу й моста, альт

Автор проєкту
Олександр
Олександр Подвишенний
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проєкту

Головна мета проєкту — благоустрій паркової зони в районі Гідропарку, залучення громади й місцевої влади з метою поліпшення умов відпочинку для мешканців Рівного.

Ми пропонуємо збудувати сучасні ігрові майданчики для дітей, спортивну секцію для молоді та рекреаційну зону для дорослих у вигляді альтанок, де можна буде проводити з зацікавленням та користю час усій родині. Ми визначили пріоритетні напрямки, які мають бути поліпшені: освітлення сучасними енергозберігаючими сонячними ліхтарями, поточний ремонт перлини Гідропарку — пірса, а також ремонт моста, що сполучує обидва береги водойми.

Користуватися результатами проєкту зможуть усі охочі. Доступ буде вільний на безоплатній основі.

Покращення благоустрою визначеної ділянки Гідропарку сприятиме популяризації здорового способу життя, сімейного типу відпочинку, а також зростанню туризму в населеному пункті.

Обґрунтування бенефіціарів проєкту

Користуватися результатами проєкту зможуть усі охочі без обмежень.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проєкту

Станом на сьогодні багато мешканців міста проводять своє дозвілля на Гідропарку, але часто в місцевих медіа лунає думка про те, що територія парку належно не доглянута й не облаштована, аби задовільнити всі потреби відвідувачів.

Після реалізації проєкту планується залучення фахівців, представників громадських об'єднань, ЗМІ, місцевої влади для аналізу зростання відвідуваності парку людьми. Заплановано проведення соціологічного опитування й висвітлення його через соціальні мережі.

Співавтор проєкту

Шаховський Володимир Олегович, Карпюк Олександр Олександрович

Фотографії

Експертна оцінка