Проведення п'ятого Всеукраїнського фестивалю-ярмарку "Бульба-фест" Відхилений

Доданий
20.05.2019
Номер
9
Культура

Всеукраїнський фестиваль-ярмарок Бульба-фест - це ексклюзивний захід міста. Це дводенне свято під відкритим небом, яке щороку збирає більше сотні товаровиробників, фермерів та майстрів народної творчості з усієї України. Це насичена концертна програма, цікаві відпочивальні локації по всій території заходу та безліч розваг як для дітей, так і дорослих. Це неповторний та успішний проект Рівного, яки

Автор проєкту
Ольга
Ольга Соколовська
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Князя Острозького вулиця, Рівне

Опис

Опис проекту

Всеукраїнський фестиваль-ярмарок Бульба-фест - це ексклюзивний захід міста. Це дводенне свято під відкритим небом, яке щороку збирає більше сотні товаровиробників, фермерів та майстрів народної творчості з усієї України. Це насичена концертна програма, цікаві відпочивальні локації по всій території заходу та безліч розваг як для дітей, так і дорослих. Це неповторний та успішний проект Рівного, який щороку відвідують десятки тисяч рівнян та гостей міста. У попередні роки захід проводився на стадіоні "Мототрек", на території перед стадіоном "Авангард" та у парку "Хімік".

Опис проекту:
У 2020 році захід проходитиме уп'яте. Варто зазначити, що фестиваль-ярмарок "Бульба-фест", впершу чергу передбачає популяризацію гастрономічних особливостей, народних ремесел, традицій Рівненщини та інших областей України та є важливим, іміджевим для Рівного.
Позиціонуємо "Бульба-фест" як альтернативу у Західній Україні легендарному "Сорочинському ярмарку", що проводиться на Полтавщині.

Фестиваль-ярмарок Бульба-фест - це популяризація український товарів та підтримка вітчизняного виробника, що вкрай важливо для економіки країни, самоствердження української нації. Завдяки Бульба-фесту, сотні товаровиробників мають можливість заявити про себе, а гості свята - познайомитися з їх продукцією та відпочити під час розважальної програми за участю відомих українських колективів, посмакувати українською кухнею, взяти участь у різноманітних майстер-класах та просто провести час з сім'єю.

Бульба-фест - це одна із візитних карток міста Рівне на карті України.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Рівнянам та гостям міста всіх вікових категорій буде цікаво завітати на фестиваль-ярмарок "Бульба- фест", оскільки на захід буде запрошено понад сотню товаровиробників України, де гості матимуть можливість купувати ексклюзивні речі, справжню бринзу та вино із Закарпаття, мед із Волині, мацик з Полісся, а найголовніше матимуть можливість познайомитися з товаровиробниками свого рівного краю. Все це, беззаперечно, сприятиме естетичному, культурному, вихованню дітей, молоді та всього населення, котре завітає на захід в цілому. Окрім насиченої розважальної концертної програми, на всіх присутніх чекатиме безліч безоплатних розваг, серед яких: ігри з аніматорами, аквагрим, батути, надувні гірки, дегустації, розіграші, конкурси та подарунки.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

- Популяризація туризму Рівного;
- Естетичне та культурне виховання дітей та всіх гостей свята в цілому;
- Можливість товаровиробникам Рівненщини представити свою продукцію на фестивалі-ярмарку;
- Знайомство жителів міста та гостей свята з традиціями й звичаями українського народу та можливість побувати на грандіозному ярмарку, де презентуватимуться товари з усієї України.

Експертна оцінка