"Міні - футбольне поле для чемпіонів" на території ЗОШ №13 Реалізований

Доданий
28.05.2019
Номер
47
Освіта

Встановлення сучасного міні-спортивного футбольного поля на території ЗОШ№13 забезпечить розвитку спортивної інфраструктури району. Також, це активізує спортивно-масове життя школи, дасть можливість сотням дітей займатись футболом у комфортних умовах. Усі мешканці району зможуть організовувати дружні матчі між дворами, проводити спортивні змагання «Футбольний кубок району».

Автор проєкту
Олег
Олег Паламарчук
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гагаріна, 53, Рівне

Опис

Опис проекту

Основна мета: популяризація здорового-активного способу життя, за допомогою встановлення міні-футбольного поля. Наш район один з перших по чисельності жителів, але за кількістю сучасних спортивних майданчиків для міні-футболу, баскетболу, волейболу чи вуличних тренажерів ми останні. Через відсутність цієї спортивної інфраструктури в нашому районі збільшується рівень алко, нарко залежних жителів. Ми впевненні, що побороти цю негативну тенденцію ми зможемо через побудову сучасного міні-футбольного поля. У разі реалізації проекту всі охочі мешканці міста Рівне та мікрорайону, матимуть змогу займатись та покращувати свій фізичний стан здоров’я. Окрім того на новоствореному майданчику можна проводити різні змагання дружні матчі між дворами, проводити спортивні змагання «Футбольний кубок району».
Для школи на території якої, у разі реалізації проекту, буде побудоване це міні-спортивне футбольне поле допоможе вчителям реалізувати свої плани, щодо проведення товариських зустрічей, змагань міжшкільних команд мікрорайону та міста. Удосконалить освітній процесу через використання якісного і сучасного футбольного поля. Також, це дасть можливість відкриття секції з міні-футболу і допоможе виростити майбутніх чемпіонів.
Футбольне поле розміром 42x22 буде розміщуватися на території ЗОШ №13 (вулиця Гагаріна, 53), матиме штучне покриття, буде оздоблене огорожею та освітленням. Доступ матимуть усі охочі.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Основними бенефіціаріями проекти передбачаються особи незалежно від віку, які мають бажання займатися спортом, незалежно від місця проживання

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Основні очікування після реалізації цього проекту:
Розвиток спортивної інфраструктури району та міста;
Популяризація здорового способу життя;
Відкриття спортивної секції з міні-футболу;
Проведення на території майданчика різноманітних товариських зустрічей, змагань міжшкільних команд мікрорайону та міста.
Організація спортивного відпочинок – дружні матчі між дворами, проведення спортивні змагання «Футбольний кубок району».

Фотографії

Експертна оцінка