Стерилізація безпритульних тварин в м.Рівне Реалізований

Доданий
28.05.2019
Номер
39
Комунальне господарство

На вулицях м.Рівне знаходиться незліченна кількість безпритульних тварин. Багато з них потрапляють на перетримку до Стерилізаційного центру м.Рівне, де піклуються про їхнє здоров'я, шукають тваринам нові родини. Попри цю важливу місію, фінансування Стер.центру сьогодні є вкрай незадовільним.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Ткачук
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Київська, 100, Рівне

Опис

Опис проекту

На вулицях м.Рівне знаходиться незліченна кількість безпритульних тварин. Багато з них потрапляють на перетримку до Стерилізаційного центру м.Рівне, де піклуються про їхнє здоров'я, шукають тваринам нові родини. Попри цю важливу місію, фінансування Стер.центру сьогодні є вкрай незадовільним. Для того, аби допомогти цій установі фінансово із закупкою ліків, їжі та інших необхідних для тваринок речей, ми - ініціативна група небайдужих містян, подаємо цей проект.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Відповідальне суспільство завжди бере відповідальність за тих, хто не може самостійно попіклуватися про себе. Сюди можна віднести і безпритульних котиків та собачок, котрі не маючи господарів живуть в ареолі свого перебування, дуже часто бувають хворі та голодні. Дякуючи Стерилізаційному центру, частина з них отримують хоча б мінімальну але допомогу від відповідних фахівців. Проте дуже часто брак фінансування ставить під сумнів якісне утримання та обслуговування вихованців Стерилізаційного центру. Для того, аби зменшити дефіцит їжі та медичних препаратів, задля покращення матеріально-технічної бази СЦ, оплати послуг ветеринарів для лікування тварин, в тому числі травмованих, збитих машинами собак, ми просимо всіх небайдужих мешканців міста проголосувати за цей проект. Аби даний заклад, дякуючи перемозі в Громадському бюджеті, отримав додаткове фінансування.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

- Коти та собаки, які потрапляють до Стерилізаційного центру Рівного, отримають належний та більш якісний догляд і зможуть повернутися до свого ареолу перебування здоровими та доглянутими;
- Здорова, провакцинована, стерилізована тваринка зможе швидше знайти собі люблячу сім'ю;
- Рівне продемонструє свої високі стандарти у поводженні з тваринами.

Експертна оцінка

Фотографії реалізованого проєкту