Дитячий спортивний майданчик по пр. Генерала Безручка, 26 Брав участь

Доданий
27.05.2019
Номер
26
Освіта

Сучасний сертифікований спортивний майданчик дасть змогу мешканцям мікрорайону активніше проводити дозвілля з дітьми та частіше займатися спортом на свіжому повітрі. Це сприятиме поширенню руху за здоровий спосіб життя, популяризуватиме спорт, активний відпочинок, заохочуватиме сім'ї проводити більше часу разом, адже для цього будуть створені віповідні умови.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Коваль
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Генерала Безручка проспект, 26, Рівне

Опис

Опис проекту

Важливим аспектом сьогодення є співпраця між усіма учасниками громади, які знають свої проблеми та потреби й відповідним чином мобілізуються для їх реалізації. Сьогодні у мікрорайоні Північний гостро відчувається брак дитячих спортивних майданчиків.
Проблема в тому, що більшість майданчиків, які були збудовані понад 30-40 років тому, фізично застаріли та не відповідають сучасним стандартам. Вони не можуть сприяти активному та безпечному відпочинку дітей. Зважаючи на застарілість наявного обладнання та недостатню його кількість, мешканці об'єднання співвласників багатоквартирних будинків виступили з ініціативою допомогти дітям дошкільного та молодшого шкільного віку. Так як більшість жителів прилеглих будинків, у яких є діти, часто використовують територію Рівненської гімназії «Гармонія» для прогулянок і відпочинку, було ініційовано та погоджено з адміністрацією будівництво споруди саме на території закладу загальної середньої освіти. Беручи до уваги те, що територія огороджена та перебуває під постійним наглядом чергових, це дасть можливість дітям активно відпочивати, а також унеможливить псування майна сторонніми особами, які можуть не враховувати вікові обмеження у використанні цього обладнання.
Отже, сертифікований спортивний майданчик, який відповідає сучасним вимогам, дасть змогу мешканцям мікрорайону активніше проводити дозвілля з дітьми та частіше займатися спортом на свіжому повітрі. Крім того, це допоможе вчителям реалізовувати свої задуми щодо проведення веселих змагань, організовувати дозвілля для зацікавлених осіб, відповідно до вікових особливостей дітей. Усі заходи сприятимуть поширенню руху за здоровий спосіб життя, популяризуватимуть спорт, активний відпочинок, заохочуватимуть сім'ї проводити більше часу разом, адже для цього будуть створені віповідні умови.
Спортивний майданчик розміром 20 Х 15 метрів буде розміщено на території РГ «Гармонія» (пр. Генерала Безручка, 26). Доступ матимуть усі діти під наглядом батьків відповідно до вікових рекомендацій виробника.

Співавтор проекту - Овчинніков Анатолій Михайлович.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на дітей дошкільного віку, молодшого шкільного віку у супроводі батьків, інших зацікавлених осіб.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

У разі реалізації проекту діти дошкільного та молодшого шкільного віку разом з батьками матимуть місце для активного відпочинку, цікавого та корисного дозвілля, сім’ї зможуть проводити більше часу разом.

Фотографії

Експертна оцінка