Міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям на території ЗОШ №22 Реалізований

Доданий
21.05.2019
Номер
12
Освіта

Міні-спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям необхідне для фізичного розвитку дітей та дорослих. Завдяки майданчику такого типу (3 види спорту) буде створена можливість готувати майбутніх спортсменів – олімпійців. Такий майданчик «забере» дітей з під’їзду і буде створена можливість формувати здорове суспільство без алкоголю та наркотиків.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Івашкевич
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
проїзд Князя Романа, 14А, Рівне

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є створення належних умов для занять фізкультурою та спортом для всіх мешканців мікрорайону, школярів школи, батьків, прививати культуру активного та здорового відпочинку. На сьогоднішній день однією з серйозних проблем в плані фізичного виховання дітей молоді нашого мікрорайону є відсутність спортивної інфраструктури, зокрема футбольних, баскетбольних, волейбольних полів, це стосується як мініфутбольних, так і великих футбольних полів. Футбольне поле ЗОШ 22 на сьогоднішній день знаходиться в незадовільному стані, що унеможливлює заняття на ньому.
Спортивні майданчики повинні бути багатофункціональними і безпечними, відповідати стандартам якості, більше того, вони повинні забезпечити дитині змістовне і цікаве дозвілля яке сприятиме її фізичному, розумовому розвитку, а також соціальній адаптації. Адже учні ЗОШ 22 займають призові місця з футболу, волейболу, баскетболу на міських та обласних змаганнях. Це дасть можливість вчителям більше реалізувати свої плани щодо проведення товариських зустрічей та змагань між шкільними командами мікрорайону та міста, міжнародних турнірів та змагань за участю команд із закордону, розвивати дворовий футбол, організувати дозвілля для зацікавлених осіб, а також змагання для людей з особливими потребами.
Спортивне футбольно-волейбольно-баскетбольне поле зі штучним покриттям на території ЗОШ 22 матиме розмір 42 м на 22 м, буде оздоблене огорожею, освітленням, відеоспостереженням, невеликими глядацькими трибунами. Доступ до спортивного майданчика матимуть усі охочі.

Співавторами проекту є:
Шама Сергій Андрійович;
Стасюк Богдан Богданович.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Фізична культура – найважливіша складова зміцнення здоров’я людини. Встановлення спортивного майданчика надасть можливість доступно займатись спортом на свіжому повітрі, а отже, формувати здорове покоління, відволікати від шкідливих звичок.
Даний проект розрахований на учнів школи, мешканців нашого мікрорайону, аматорські команди Рівного, людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Наявність сучасного міні футбольно-баскетбольно-волейбольного поля, розміром 42 м х 22 м, зі штучним покриттям надасть можливість школярам, молоді, дорослим, людям з особливими потребами даного мікрорайону вести здоровий спосіб життя та урізноманітнювати своє дозвілля грою на якісно збудованому полі, поєднавши три види спорту футбол, волейбол та баскетбол. Реалізація даного проекту забезпечить можливість проведення активного дозвілля та якісного проведення занять фізичною культурою і спортом.
Кількісними та якісними показниками будуть проведені змагання і тренування на полі, а також кількість дітей та дорослих, що відвідуватимуть поле, популяризація футболу, волейболу і баскетболу серед дошкільнят мікрорайону.
Міністадіон з якісним покриттям сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, популяризації здорового способу життя, появі нових талановитих футболістів, баскетболістів та волейболістів.

Фотографії

Експертна оцінка