Комфортний мультиспортивний майданчик для дворового футболу, баскетболу і волейболу (Соборна БОС287) Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
54
Спорт

Облаштування сучасного мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям поруч із трьома багатоповерхівками на вулиці Соборній. Створення комфортного місця для активного відпочинку й гри в футбол, баскетбол та волейбол для дітей та їхніх батьків.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Мельничук
Бюджет
1 499 114 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Соборна, Рівне

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є підтримка розвитку спорту у місті Рівному й забезпечення рівних можливостей для занять футболом, баскетболом та волейболом в якісних комфортних умовах - як на любительському, так і професійному рівні. Наразі в місті практично відсутня загальнодоступна якісна спортивна інфраструктура, а наявні майданчики у дворах будинків знаходяться у напівзруйнованому стані. Облаштування мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям на вул. Соборній (двір будинків Соборна БОС 287, 291 та 69) дозволить забезпечити дітям та молоді можливість грати у футбол, баскетбол та волейбол в якісних та безпечних умовах, отримувати від цього задоволення без ризику травмування на невідповідному покритті. Облаштування майданчика дозволить не лише просто грати в футбол, баскетбол та волейбол дітям з сусідніх будинків, а навіть проводити змагання дитячо-юнацького рівня.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Діти з сусідніх будинків, молодь, батьки з дітьми, усі мешканці району та й загалом міста.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

В результаті реалізації проекту з облаштування мультиспортивного майданчика зі штучним покриттям на вул. Соборній (двір будинків Соборна БОС 287, 291 та 69) мешканці будинків (школярі, студенти, діти та їх батьки), мешканці району Пивзаводу й усі зацікавлені рівняни отримають можливість грати у футбол, баскетбол та волейбол на якісному покритті, активно проводити час із друзями, підтримуючи гарну фізичну форму. Крім того облаштування майданчика дозволить використовувати його для проведення змагань дитячо-юнацького рівня.

Фотографії