ВІДКРИТИЙ СУЧАСНИЙ 100-МЕТРОВИЙ ПЛАВАЛЬНИЙ БАСЕЙН «КУПАВА» НА БОТАНІЧНІЙ Брав участь

Доданий
15.08.2017
Номер
83
Комунальне господарство

Створення у місті Рівному природного відкритого плавбасейну з постійною проточною очищеною водою розміром 100*50*2,4 м.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Рибак
Бюджет
1 249 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Протягом тривалого часу в місті Рівному відсутня водойма придатна для купання рівнян. Враховуючи, що у 2016-2017 роках існуюче озеро Басів Кут неодноразово визнавалося групами експертів як непридатне для купання озеро та остаточно втратило інтерес рівнян, я пропоную використавши природні можливості озера, що знаходиться на вулиці Ботанічна створити відкритий плавбасейн для містян, який в перспективі стане місцем сімейного відпочинку рівнян.
Унікальність природних умов озера на вул. Ботанічна полягає в тому, що рівень води у ньому на 4 метри нижчий від озера Басів Кут. Якщо поєднати ці дві водойми, обладнавши їх трубопроводом, фільтрами очистки води та насосом середньої потужності, ми можемо отримати постійнодіючий плавбасейн з чистою проточною водою, який стане не лише зоною відпочинку містян, а й окрасою Рівного, адже повз нього пролягає маршрут популярної у Рівному розваги – дитячої залізничної дороги.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Очікується, що реалізація даного проекту охопить всіх групи мешканців Рівного, адже на водоймах відпочивають як молодь, так і люди старшого віку.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

В результаті реалізації даного проекту буде створено громадський простір з наявним там відкритим плавбасейном з чистою проточною водою, де зможуть відпочивати як діти так і дорослі.

Фотографії