Сонечко в долоньках. Соціально-благодійний проект на підтримку дітей-сиріт Відхилений

Доданий
14.08.2017
Номер
74
Соціальний захист

надання моральної, духовної, організаційної, соціальної, матеріальної та інших видів допомоги дітям, які потребують піклування. Розширити уявлення дітей з інтернату про різноманітний навколишній світ, про життя, яке вирує за стінами затишної школи і їх незатишних домівок.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Лук'янова
Бюджет
169 700 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Життя в нашій країні нелегке, зміни відбуваються буквально кожного дня і, на жаль, не на краще. Але, не зважаючи ні на що, життя не можна зупинити. Діти виростають, закінчують школу і вирушають у дорослу непросту дорогу. І чудово, якщо вони здорові, освічені, біля них є чуйні й турботливі дорослі, які підтримають, підкажуть, допоможуть молодій людині знайти себе і свою щасливу долю. Але так щастить далеко не всім. Вихованці інтернатних закладів, а це діти-сироти, соціальні сироти,  діти з малозабезпечених, неблагополучних сімей, позбавлені батьківського піклування і мають великі складнощі при входженні у доросле самостійне життя.
Мета проекту «Сонечко в долоньках» - підказати, навчити, допомогти, застерегти від небезпек і помилок, з якими вони зустрінуться у самостійному плаванні.
Заходи у рамках проекту: проводити для різних вікових і статевих груп вихованців майстер-класи на різноманітні теми.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Вихованці інтернатних закладів, діти-сироти, соціальні сироти,  діти з малозабезпечених, неблагополучних сімей, позбавлені батьківського піклування.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

В результаті проекту ми зможемо:
надати моральної, духовної, організаційної, соціальної, матеріальної та інших видів допомоги дітям, які потребують піклування.
розширити уявлення дітей з інтернату про різноманітний навколишній світ, про життя, яке вирує за стінами затишної школи і їх незатишних домівок.