Будівництво дитячого майданчика в мікрорайоні «Тинне» Відхилений

Доданий
14.08.2017
Номер
68
Комунальне господарство

Тинне – вже давно частина міста, нам – активним тиннівчанам, дуже хотілося б, аби наші діти розважалися як інші маленькі мешканці Рівного – мали можливість проводити час на гарному багатофункціональному дитячому майданчику.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Юра-Конончук
Бюджет
280 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Тинне – найбільш віддалений і, як наслідок, найбільш обділений мікрорайон міста. Це стає абсолютно очевидним, коли ми – мешканці Тинного, буваємо в інших районах Рівного і, зокрема, бачимо інфраструктуру, яка створена там для дітей. Оскільки Тинне – вже давно частина міста, нам – активним тиннівчанам, дуже хотілося б, аби наші діти розважалися не ганяючи курей по вулиці, а як інші маленькі мешканці Рівного – мали можливість проводити час на гарному багатофункціональному дитячому майданчику.
Просимо звернути увагу на наш проект для Громадського бюджету Рівного, що передбачає облаштування дитячого майданчика за адресою вул. Тиннівська, 82 (на території місцевої школи).
Це місце, куди малеча, вихованці школи та молоді мами з дітьми, постійно приходять відпочити. Існуючий там майданчик знаходиться вкрай занедбаному, аварійному стані та, на нашу думку, є непридатним для активного проведення часу маленькими мешканцями мікрорайону Тинне. В мікрорайоні - це чи не єдине місце, де можна відпочити сім’єю, оскільки ніякого спеціалізованого парку в Тинному немає.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Учні школи, діти, їх батьки, жителі мікрорайону та вцілому жителі міста матимуть можливість відпочивати на дитячому майданчику.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Покращення інфраструктури міста та здійснення мрії учнів школи, мешканців мікрорайону - які з нетерпінням чекають на реалізацію проекту.