Спецпроект «СВЯТА». Цикл перший – «Професійні». Серія перекидних та кишенькових календарів на 2019 р Відхилений

Доданий
14.08.2017
Номер
61
Культура

Спеціальний проект «СВЯТА» – серія перекидних настінних та кишенькових календарів, героями яких у наступному році стануть відомі і невідомі рівняни, представники найрізноманітніших соціально-значущих професій.

Автор проєкту
Бюджет
172 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Місто – це насамперед люди, які творять його історію сьогодні. Своїм талантом, своїми вчинками та своєю щоденною працею. Кожна професія є надзвичайно важливою, однак соціальну значущість деяких з них заперечити не можливо. Пожежнику доводиться ризикувати своїм життям, від лікаря часто залежить життя людини, а вчитель бере на себе відповідальність за майбутнє дітей. Такі люди заслуговують, щоб їх знали і ними пишалися. Тож, перший цикл «Професійні» Проекту «СВЯТА» ставить собі за мету популяризувати таких людей, місію обраної ними справи, соціально важливі контексти для формування свідомої європейської особистості.
Герої світлин – представники тих чи інших професій, чия щоденна праця вимагає величезного терпіння та мудрості, а у когось фізичної витримки або енциклопедичних знань.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Кишенькові календарики та настінні календарі циклу «Професійні» презентуватимуть місто через призму талановитих особистостей, які живуть та працюють у ньому, тому будуть гарним подарунком як представникам усіх професій, що увійдуть до першого циклу, так і гостям міста. Окрім того, безпосередні учасники проекту відчують особливу увагу до себе та повагу до обраної справи під час, власне, творчого процесу втілення ідеї. Фото можна буде широко використовувати у мережі інтернет як листівки для вітань із відповідними професійними святами, так і для донесення місії і важливості кожної професії.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Перший цикл Проекту «СВЯТА» окрім знайомства із достойними уваги і поваги представниками соціально значущих професій, дасть можливість через креативну постановочну задумку донести соціально важливі меседжі про, скажімо, профілактику захворювань, важливість читання, обережність на дорозі тощо.