Цикл телевізійних програм очима дітей «Родзинки Рівного» Брав участь

Доданий
14.08.2017
Номер
60
Культура

«Родзинки Рівного» – телевізійна програма для усіх маленьких та дорослих рівнян, які є патріотами свого міста та поціновувачами його історії. Хронометраж 15-20 хвилин. Один раз на місяць (12 програм).

Автор проєкту
Бюджет
166 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Телепроект «Родзинки Рівного» створюватиметься з метою популяризації нашого міста. «Родзинки Рівного» – це цикл програм, в якому діти доступно та по-дитячому просто розповідатимуть про родзинки нашого міста, їх історію та сучасність. Наприклад, про Краєзнавчий музей, Будинок вчених, Рівненський зоопарк, Сад кованих скульптур тощо. Всього 12 випусків (1 раз на місяць). Такі програми можуть стати не лише своєрідною промо-візитівкою нашого міста, їх можна буде використовувати на уроках історії у загальноосвітніх школах. Як свого часу використовували авторські програми Руслани Броновицької «Сім чудес Рівненщини». Окрім того, до створення проекту залучатимуться самі діти. Вони збиратимуть і опрацьовуватимуть необхідну інформацію, писатимуть сценарій, працюватимуть як журналісти, монтажери та оператори. А це означає, що у такий спосіб навчатимуться азам сучасного телевиробництва.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Формат подачі інформації через дітей та для дітей дозволить зацікавити широку глядацьку аудиторію різних вікових категорій.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

«Родзинки Рівного» спонукатимуть дітей досліджувати та вивчати історію свого міста. Місто ж отримає цикл якісних сучасних телевізійних програм, які не лише презентуватимуть його, а й розповідатимуть про талановитих дітей, яких долучили до створення цих програм.