Освітньо-медійний проект «Дитячі телевізійні новини «Добра пошта» Відхилений

Доданий
14.08.2017
Номер
59
Культура

«Добра пошта» – освітньо-медійний проект по створенню телевізійної програми для дітей, про дітей та з участю дітей, створена у форматі справжніх «дорослих новин», журналістами та ведучими тут виступають винятково діти. Хронометраж 10-12 хвилин. Один раз на тиждень (50 випусків).

Автор проєкту
Бюджет
251 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Головний меседж проекту «Добра пошта» – дитячий погляд на дорослі речі, дорослий погляд на усе, що для малечі. У телевізійному просторі Рівного є чимало дитячих програм. Однак у виробництві цих програм діти здебільшого участі не беруть. «Добра пошта» – це не просто телевізійна програма – це проект, де дітей вчитимуть сучасному телевиробництву. В залежності від віку діти будуть опановувати професії журналіста, телеведучого, режисера, монтажера, оператора та разом з дорослими професіоналами створюватимуть телевізійний продукт. Головна мета проекту дати дітям практичні навики у сучасному виробництві телевізійних програм. Як результат, така практика допоможе дітям як з вибором майбутньої професії, так і дасть можливість розвивати свої таланти та всебічно розвиватися.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Формат «дорослих» новин з участю дітей зацікавить не лише дитячого глядача, але й дорослого, котрий очима дітей зможе побачити висвітлення важливих подій у місті.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Зважаючи на те, що новинний простір у Рівному, як і в країні в цілому, втратив позитивне забарвлення, «Добра пошта» стане своєрідним джерелом світла, добра і позитиву.