Побудова сучаного міні - футбольного поля на Північному Брав участь

Доданий
14.08.2017
Номер
58
Спорт

Проект передбачає побудову сучасного міні – футбольного поля, яке буде розміщено на території ЗОШ №25.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Козачок
Бюджет
1 229 468 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є створення сучасного міні – футбольного поля. Мікрорайон Північний одна з найгустонаселеніших частин нашого міста та потребує оновлення та створення спортивних комплексів та майданчиків. Проте досі в межах мікрорайону немає відповідних загальнодоступних спортивних споруд. Проект передбачає побудову міні – футбольного майданчику із штучним покриттям. У разі реалізації проекту всі охочі мешканці міста Рівне та мікрорайону Північний, зокрема, матимуть змогу займатись та покращувати свій фізичний стан здоров’я. Окрім того на новоствореному майданчику можна проводити різні змагання серед абсолютно різних верств населення, як міського так і обласного значення. Також побудова покликана збільшити мотивацію молодих людей до занять спортом, дасть змогу відкрити додаткові секції, що в подальшому повинно позитивно вплинути на розвиток спорту в місті Рівне та дасть змогу готувати спортсменів до всеукраїнських та міжнародних спортивних змагань.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Основними бенефіціаріями проекту передбачаються особи незалежно від віку, які мають бажання займатися спортом, незалежно від місця проживання, а також спортсмени, які готуються до змагань різних рівнів.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Побудова міні - футбольного майданчику біля ЗОШ № 25 дасть змогу займатись спортом людям різного віку з нормальними умовами. Також – це є додатковою мотивацією для молоді. В подальшому міні-футбольне поле можна використовувати в загальноміських спартакіадах, проводити футбольні турніри, різних рівнів.