Об’єднаний фінал Родинного фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного» та «Перлина Рівного» Реалізований

Доданий
14.08.2017
Номер
57
Культура

Родинний фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного» та Конкурс краси «Перлина Рівного» – проекти для талановитих дівчаток віком від 5 до 15 років та харизматичних дівчат віком від 16 до 26 років, що покликані відкрити внутрішній потенціал учасниць і сприяти всебічному розвитку на благо рідного міста та України.

Автор проєкту
Бюджет
247 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного» та Конкурс краси «Перлина Рівного» не є конкурсами краси у звичному розумінні. Обидва проекти спрямовані на формування патріотично-налаштованої позитивної свідомої активної особистості, виховання поваги до офіційних символів та неофіційних автентичних атрибутів української державності, емблеми рідного міста, а також усвідомлення розмаїття і багатства української культури та ролі дівчинки, дівчини, жінки у збереженні традицій своєї родини і своєї країни. Насичена програма підготовки сприяє гармонійному розвитку зовнішньої та внутрішньої краси кожної учасниці, допомагає повірити у власні сили, дає можливість долучитися до соціальних та благодійних ініціатив, формує прагнення до постійного вдосконалення, об’єднує сім’ю та родину.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Насамперед, це велика можливість для кожної перлинки та перлини – учасниці Проекту. Можливість для максимального розкриття свого таланту, усвідомлення важливості особистої активності, бажання самостійно втілювати різного роду ініціативи, в тому числі, благодійні та соціальні, на благо рідного міста та України. Це шанс для сім’ї та родини кожної конкурсантки об’єднатися у процесі підготовки до фіналу, відчути важливість підтримки, зосередити увагу на істинних цінностях, допомогти власній дитині реалізувати свої таланти і при цьому стати єдиним цілим. Це нагода для усіх рівнян та гостей міста отримати максимум естетичного задоволення, перейнятися благодійною та соціальною складовою, відчути гордість за рідне місто і Україну, отримати натхнення для втілення власних ідей і просто насолодитися професійно організованим тематичним родинним святом.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Роль жінки як берегині традицій рідної землі та її історії є особливо актуальною зараз. Врода українських дівчат є символом краси і гордістю України. Проекти «Перлинка Рівного» та «Перлина Рівного» пронизані великою кількістю попередніх завдань, які стимулюють відшукати та ефектно презентувати історичні родзинки і традиції свого регіону, а також офіційними та неофіційними різноформатними заходами, участь у яких сприяє відкриттю, пізнанню та активному пропагуванню усього, про що вдалося дізнатися і чому навчитися.
Як показує практика, «Перлинка та Перлина Рівного», як мінімум, дарує багато яскравих спогадів і допомагає кожній учасниці відчути усю повноту відомої фрази «Краса врятує світ» та, як максимум, є стартом для реалізації власних ініціатив і постійного подальшого розвитку.
За підтримки громадського бюджету можна буде залучити до участі у Проектах значно більшу кількість вродливих та обдарованих рівнянок, кожна з яких отримає шанс для максимального прояву своїх талантів і у результаті зможе ефектно презентувати себе та наше місто на проектах Всеукраїнського та Міжнародного значення.