Всеукраїнський фестиваль - конкурс молодих виконавців сучасної українськоії пісні «ТВОЯ ЗІРКА» Брав участь

Доданий
14.08.2017
Номер
54
Культура

Фестиваль - конкурс “ТВОЯ ЗІРКА” - це майданчик де талановиті діти та молодь з усієї України зможуть розкрити та продемонструвати свої вокальні навики та вміння. У рамках фестивалю пройдуть конкурсі програми, майстер-класи від висококваліфікованих вокальних педагогів та відомих виконавців, розважальні та пізнавальні екскурсії Рівненщиною, святковий Гала-концерт та нагородження переможців.

Автор проєкту
Марія
Марія Сморчкова
Бюджет
241 310 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

- Виявлення та підтримка талановитої молоді, її духовного та естетичного розвитку.
- Пошук і розкриття творчих здібностей у молодих авторів, виконавців, хореографів, дизайнерів, моделей, артистів оригінального жанру та митців, залучення їх до мистецтва, включення їх у творчий процес духовного та естетичного потенціалу особистості; надання стартового майданчика для розвитку творчого потенціалу у їхній подальшій кар’єрі.
- Пропаганда активного способу життя серед дітей та молоді через участь в організації і проведенні на високому рівні фестивалю.
- Залучення до роботи над фестивалем висококваліфікованих спеціалістів та фахівців у сфері шоу-бізнесу, культури, музичного мистецтва, а саме: продюсерів, режисерів, поетів, композиторів, концертних менеджерів, pr-спеціалістів, аранжувальників, музичних критиків, викладачів.
- Встановлення, розширення і зміцнення дружніх і творчих зв’язків між виконавцями.
- Популяризація та впровадження новітніх форм музичного естрадного мистецтва.
- Залучення меценатів та спонсорів до підтримки творчої молоді.
Інтеграція в фестивальний рух європейських країн.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Фестиваль розрахований для учасників від 6 до 21 року з усіх областей України та безпосередньо для талановитих вокалістів з Рівного. Під час фестивалю в учасників буде змога не лише продемонструвати свої вокальні здібності, але й ознайомитися з містом Рівне за запропонованими екскурсійними турами.
Для жителів міста це стане справжнім вокальним святом, де можна буде насолодитися юними співочими талантами та їхнім співом.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Рівне дуже багате на вокальні таланти серед дітей. Тому важливо підтримати їх та започаткувати феєричне вокальне свято на яке будуть очікувати щороку.
Всеукраїнський фестиваль – конкурс «ТВОЯ ЗІРКА» - це свято музики та вокальний конкурс для талановитих молодих людей з України і інших країн, які мріють пов’язати своє майбутнє зі сценою, піснею та успіхом.
Це професійна площадка для демонстрації вокальної майстерності перед професійним висококваліфікованим журі, що обирає володаря Гран-Прі та лауреатів у різних музичних жанрах та вікових категоріях.
Переможці та лауреати нашого фестивалю отримують цінні подарунки і нагороди, виступають на відкритій фестивальній сцені разом з відомими українськими зірками. Запис концертних виступів транслюється на українських телеканалах і широко освітлюється в пресі.
Унікальність фестивалю в тому, що в конкурсному відборі усі учасники виконують 1-ну обов’язкову пісню українською мовою. Ця особливість є водночас і філософією нашого фестивалю, що орієнтована на популяризацію та утвердження української музики як частини культури та духовності кожного з нас.
Кожен фестивальний день, окрім безпосереднього професійного вокального змагання, насичений цікавими тематичними подіями: майстер-класами, розважальними конкурсами, творчими зустрічами, професійними вечорами, неформальними тусовками, екскурсійними та іншими цікавими подіями.