Міжнародний фестиваль зі спортивно - бальних танців "Різдвяний бал - 2018" Відхилений

Доданий
14.08.2017
Номер
52
Культура

Мета зробити Рівне столицею бального танцю України, а наш фестиваль "Різдвяний бал" став на рівні таких фестивалей як "Blackpool dance festival"
Провести в рамках фестивалю Чемпіонат України серед профісіоналів зі спортивних бальних танців.

Автор проєкту
Роман
Роман Гриценюк
Бюджет
944 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

ХV Міжнародний фестиваль зі спортивно-бальних танців "Різдвяний бал-2018".
"Різдвяний бал" - захід із міжнародним ім`ям, який є своєрідним закінченням року, часом коли підбиваються усі результати та успіхи, часом коли ще більше прагнеш бути щирим, добрим для кожного, коли віриш у світлі мрії, сміливі та, навіть, трішки дитячі.
Щороку фестиваль росте, набуває нового статусу, нового звучання, нових яскравих емоцій. Цей проект - своєрідна родзинка міста, адже за чотирнадцять років свого існування щорічно залучав близько тисячі приїздших танцівників та їхніх батьків до Рівного, що є великою рекламою нашого обласного центру. За його допомогою місто зазвучало на Всеукраїнській та світовій арені, оскільки за роки проведення фестивалю приймало гостей із Грузії, Молдови, Білорусії, Греції, Росії, Болгарії, Ізраїлю, Польщі, Італії.
"Різдвяний бал" як проект естетичного виховання дітей, юнаків та молоді, особливо важливий, бо в його основу входить танець, який об`єднує людей, об`єднує чоловіка та жінку, бо несе свою історію від старовинних світських балів. Що може порівнятися із красиви сукнями учасниць фестивалю? А стрункі джентельмени у фраках, які так галантно поводяться зі своїми партнерками, вміють танцювати вальс, танго..? А маленькі дівчатка та хпопчики, що роблять свої перші танцювальні па, але уже усвідомлюють, що танцюють на змаганнях і виборюють свою першу медаль? Виховання гармонійної особистості, формування лідерських якостей - основні цілі проекту. Усе це приносить велику насолоду глядачам, жителям та гостям міста, спостерігати за парами, які проживають на паркеті своє життя, розказують історії своїх почуттів за допомогою рухів.
"Різдвяний бал" - проект з історією. У 2018 році відзначатиме своє 15-річчя. За цієї обставини хочемо залучити танцівників категорії "професіонали" та показові виступи Чемпіонів світу серед професіоналів. Оскільки в нашому місті відсутні ідеальні приміщення для таких заходів ми повинні створити всі умови для учасників та глядачів. Сама зала, де проходить конкурс повинна бути облаштована спеціальним покриттям підлоги, професійним світловим та звуковим забезпеченням, світлодіодним екраном, естетичним виглядом стін, роздягальнями для конкурсантів. Для глядачів повинна працювати гардеробна та туалетні кімнати. Окрім того, для конкурсу необхідна нагородна та подарункова продукція.
Маємо велике бажання розвивати проект "Різдвяний бал" і надалі. Щоб до Рівного приїздили кращі танцювальні пари України та світу, а оцінювали їх судді міжнародних класів. Щоб долучалися все більше зарубіжних колективів, а для діток, які виходять на паркет вперше - це була справжня різдвяна казка.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

До проекту залучається велика глядацька аудиторія. Це - не лише батьки, друзі, родичі учасників фестивалю, а й жителі та гості міста, які зможуть відвідати захід, що триватиме впродовж двох днів, а також спостерігати за ним за допомогою он-лайн трансляції. Особливо цікавим є вечірнє відділення, де всі відвідувачі насолоджуються не лише красою бального танцю, а й живою музикою у виконанні оркестру. Гості та учасники проекту матимуть можливість познайомитись, сфотографуватись не лише з відомими особистостями бального танцю, а й зірками різноманітних телевізійних проектів. До прикладу "Різдвяний бал" запам`ятався такими відомими людьми, як Вадим Єлізаров, Олексій Літвінов, Євгеній Лаврінов, Євгеній Смагін, Поліна Казаченко, Юрій та Яна Васютяк...
Керівники танцювальних колективів міста зі спортивно-бальних танців зможуть відвідати спеціальні майстер-класи, щоб підвищити рівень свого викладання.
Танцівники-жителі міста зможуть взяти участь у конкурсі високого європейського рівня.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Очікуваний результат: місто Рівне - столиця спортивно-бальних танців країни; "Різдвяний бал" - відомий як фестиваль "Блекпул" в Англії, куди приїздять кращі танцювальні пари світу.

Фотографії