Відновлення майданчика зі штучним покриттям для міні-футболу (біля ЗОШ №24) Реалізований

Доданий
14.08.2017
Номер
49
Спорт

Майданчик фактично зруйнований: покриття, основа, огороджувальна сітка пошкоджені, ворота поламані.
Якщо майданчик не відновити упродовж року, то надалі прийдеться фактично будувати новий.
Доступ до майданчика після відновлення також залишиться вільним для мешканців міста.
У місті катастрофічно не вистачає якісних футбольних полів!!! Не можна втратити те, що вже було побудовано!

Автор проєкту
Руслан
Руслан Костюкевич
Бюджет
667 700 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Гайдамацька вулиця, 15, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета: відновити (провести реконструкцію) міні-футбольне поле зі штучним покриттям, що розташоване біля ЗОШ № 24.

Проблема: У місті Рівне катастрофічно не вистачає якісний майданчиків зі штучними покриттями для футболу. Усі наявні поля зайняті по сім днів на тиждень. Будівництво нових майданчиків йде повільними темпами.
Поряд з тим, у районі вулиці Гайдамацької є одне міні-футбольне поле зі штучним покриттям, яке внаслідок інтенсивної експлуатації стало практично не придатним до безпечного заняття спортом. Станом на початок серпня 2017 року стан поля такий: більше 30% штучного газону пошкоджено, приблизно на 15 м2 пошкоджена основа, більше 20 м2 огорожі пошкоджено, ворота дерев’яні, відсутнє освітлення.
Якщо не провести реконструкцію майданчика, то відновити його буде складно. Крім цього, діти та дорослі, які грають футбол, отримують травми на такому полі.

Рішення: Провести реконструкцію футбольного майданчика (ремонт покриття та огорожі) із улаштуванням освітлення та необхідної інфраструктури.

Вплив на громаду: Реалізація проекту дасть змогу дітям та дорослим, що проживають у місті, отримати доступ до заняття спортом на безпечному спортивному об’єкті. Район, в якому розташований майданчик (вул. Гайдамацька та прилеглі вулиці), активно розбудовується, стає густонаселеним, проте нові об’єкти спортивної інфраструктури не створюються. Тому відновлення міні-футбольного поля є ключовим об’єктом для даного району міста. Після ремонту буде збережено вільний доступ до об’єкта для людей різного віку.

Відповідність стратегічним пріоритетам. Підтримка і розвиток спортивної інфраструктури є складовою бюджетних і цільових програм м. Рівне, які виконує Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому м. Рівне.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися реконструйованим міні-футбольним полем зможуть спортивні колективи, аматорські дитячі, юнацькі та дорослі команди м. Рівне, насамперед, ті, члени яких знаходяться у районі вул. Гайдамацької.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Буде відновлено міні-футбольне поле зі штучним покриттям, що значно поліпшить якість міської інфраструктури в районі вул. Гайдамацька в м. Рівне.

Фотографії