Rivne StarUp Club Реалізований

Доданий
12.08.2017
Номер
35
Освіта

Проект передбачає проведення зустрічей молоді з міським головою, керівниками профільних департаментів, відомими жителями Рівного та бізнес-тренерами. Передбачаються навчальні тренінги та майстер-класи з метою сприяння самореалізації молодих людей Рівного.

Автор проєкту
Іванна
Іванна Пелих
Бюджет
51 400 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Суть: В рамках проекту передбачаються навчальні тренінги та майстер-класи з метою сприяння самореалізації молодих людей Рівного.
Цілі: Залучення активної молоді до співпраці із органами місцевого самоврядування Рівного щодо вирішення найактуальніших проблем міста.
Мета: Сприяння самореалізації молоді як основного чинника розбудови Рівного як сучасного молодіжного європейського міста.
Родзинки проекту:
Ексклюзивний конкурс молодіжних ініціатив Rivne StartUp Club

Відкрита зустріч з керівниками рівненських освітніх закладів та молодих активістів щодо розвитку Рівного, як європейського молодіжного культурного міста.

Проведення навчання та стажування молодих людей у форматі : «Тренінги за філіжанкою кави» та публічних дебатів.

Публічний захист учасників своїх власних проектів для м. Рівного за участю керівників департаментів та адміністрації міста, з можливою подальшою їх реалізацією.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на активну молодь Рівного (від 14 до 25 років), які хочуть розвиватися та прагнуть змінити своє життя на краще та допомогти своєму місту. Очікувана кількість учасників - 100 молодих людей.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Що дасть реалізація проекту:
1. Надасть молоді можливості для самореалізації та розвитку.
2. Дозволить відшукати та згуртувати навколо реалізації найактуальніших міських проектів кращих ініціативних людей Рівного.
3. Спричинить активізацію органів студентського та учнівського самоврядування, заступників директорів з виховної роботи освітніх закладів у співпраці з органами місцевого самоврядування.
4. Демонструватиме відкритість та демократичність міської ради у співпраці з громадськістю та молоддю.
5. В результаті роботи Rivne StarUp Club будуть напрацьовані інноваційні проекти для майбутнього розвитку міста та підприємництва, які можуть бути втіленими у життя.
6. Проект буде популярним інформаційним приводом для ЗМІ і дозволить отримати велику кількість цитувань у медіа.