Облаштування пішохідної зони в районі вулиць Вербової та Г.Бухала. Брав участь

Доданий
11.08.2017
Номер
30
Дорожнє господарство

Створення пішохідної зони на перехресті вулиць Вербова та Г.Бухала – тротуару та пішохідної доріжки.

Автор проєкту
Денис
Денис Білошицький
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Метою проекту є вкладання тротуару на розі вулиць Вербова та Г.Бухала, і облаштування пішохідної доріжки, що з’єднує сходи з Вербової та вулицю Бухала.
Наразі немає тротуару по вулиці Вербова перед перехрестям із вул.Г.Бухала, та від перехрестя по вул.Г.Бухала. Проте ця зона проходить від зупинки громадського транспорту, магазинів та до ЖЕКу, котельні, автостоянки, аптеки і магазину канцтоварів. Щоб добратися до, або від зупинки чи з того кварталу до перелічених місць громадского користування, це потребує проходити по грунту, при цьому необлаштованому, у кучугурах.
У дощ та сніг ця зона зовсім непридатна для пересування.
Від перехрестя по вул. Г.Бухала тротуар також відсутній, при цьому щоб добратися від вул.Вербової по Г.Бухала у сторону парку Хіміків треба переходити вулицю в непристосованому для цього місці, порушуючи ПДР і в потенційно небезпечній зоні(дуже крутий схил).
У цьому районі часто люди із навколишніх будинків з колясками добираються до парку Хіміків, і в іншу сторону – до ЖЕКів.
Наразі, люди переходять від вул.Вербової до вул.Г.Бухала по сходах. Проте від сходів не облаштовано прохід, він самопрокладений по грунту біля будинку. Також ця зона використовується як вихід від будинку. Але під час опадів він зовсім непридатний для використання.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Від реалізації даного проекту отримують вигоду мешканці мікрорайону Ювілейний, які добираються між вулицями Вербова та Г.Бухала.
Мешканці, яким потрібно проходити від зупинки до ЖЕКів, до аптеки «Подорожник», до канцтоварів, котельні, автостоянки.
Також тим, хто проходить до парку Хіміків, особливо із колясками.
Даний проект дозволить об’єднати та обладнати покриттям прохід між вулицями Вербова та Г.Бухала, і обладнати пішохідну зону від сходів до вул.Г.Бухала.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Очікується що у результаті реалізації проекту буде прокладено тротуар на перехресті вулиць Вербова та Г.Бухала, і облаштовано ФЕМ пішохідну доріжку від сходів по вул.Вербова до вул. Г.Бухала.
Пішохідна зона між вулицями Вербова та Г.Бухала дасть змогу вільно пересуватися пішоходам, добиратися від зупинки до ЖЕКів, аптеки, котельні, та до парку Хіміків, і вільний прохід від сходів по вул.Вербова у сторону вул. Г.Бухала, якого зараз немає.