Побудова майданчиків для пляжного волейболу. Брав участь

Доданий
11.08.2017
Номер
29
Спорт

Побудова спортивного майданчику з чотирма полями для пляжного волейболу з подальшою можливістю проведення офіційних турнірів.

Автор проєкту
Валерій
Валерій Романюк
Бюджет
1 202 848 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

На даний час пляжний волейбол Рівного є одним з найсильніших в Україні. Наші пляжники посідають призові місця практично на всіх турнірах і складають серйозну конкуренцію спортсменам з інших міст. Також є призерами і переможцями чемпіонату України практично у всіх вікових категоріях, чим можуть пишатись не всі види спорту в місті. Також Рівне делегує наших спортсменів на міжнародні змагання – Чемпіонат Європи, Чемпіонат світу. Проте до цього часу спортсмени-пляжники не мають своїх майданчиків, де можна було б професійно займатись улюбленим спортом, залучати юних рівнян до цього спорту та здорового способу життя. Планується побудувати майданчик з чотирма полями, які будуть відповідати офіційним нормам. Оптимальна прив’язка до розміщення – міський пляж озера Басів Кут, або інша ділянка поблизу озера Басів Кут, річки Усті. Розміщення полів може бути чотири повздовж, або два по два. Відповідно розмір майданчика або 46*86м, або 32*123м.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Майданчиками зможуть користуватись спортсмени, учні та студенти навчальних закладів, рівняни всіх вікових груп.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Реалізація даного проекту дасть можливість популяризувати даний вид спорту серед дітей, молоді, рівнян. На майданчиках можна буде проводити не тільки місцеві турніри та проводити тренувальний процес, а й офіційні змагання всеукраїнського та міжнародного рівня. Дані майданчики нададуть пляжній зоні озера «Басів кут» спортивного характеру. Перспектива проведення турнірів дасть змогу ще більше закріплювати за Рівним статус «Рівне-спортивне», це в свою чергу привабить і туристів і спортсменів з інших регіонів. Також побудова такого майданчика вписується в стратегічне бачення розвитку сучасного, сервісного, європейського міста, яке орієнтовано на людей, на їх потреби.

Фотографії