«Leader Hub» - створення сучасного відкритого, інтерактивного простору на базі ПДМу Брав участь

Доданий
11.08.2017
Номер
24
Освіта

Переобладнання методичної бібліотеки Рівненського міського Палацу дітей та молоді у сучасну, багатофункціональну, інтерактивну відкриту зону для здійснення освітньої, дозвіллєвої, суспільно значущої діяльності що сприятиме соціальній активності серед учнівської, студентської, батьківської громади на користь міста із збереженням функції методичної бібліотеки ПДМ.

Автор проєкту
Руслана
Руслана Шаркова
Бюджет
1 250 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Педагогічна команда РМ ПДМ має потужний позитивний досвід формування в учнівської, студентської та робітничої молоді навичок соціальної активності, громадянських компетенцій; виховання лідерських якостей та організаторських здібностей через надання теоретичних знань, здійснення суспільно-значущої діяльності на користь муніципальної громади через реалізацію соціальних проектів, співпрацю з батьківською громадськістю, соціальними партнерами, громадськими організаціями.
Проблемою залишається морально застаріла, «совітська» матеріально-технічна база ПДМ, яка потребує капітального ремонту, сучасного дизайну, оновлення технічного наповнення, застосування енергозберігаючих технологій.
Освітня, соціально-практична діяльність ПДМ визнана у країні та за кордоном і не потребує додаткового опису. Колектив співпрацює з багатьма урядовими та неурядовими організаціями, реалізує соціальні проекти регіонального, Всеукраїнського та міжнародного рівнів.
Палац дітей та молоді співпрацює з усіма віковими та соціальними категоріями мешканців нашого міста, регіону, країни, а діяльність в облаштованому, сучасному, багатофункціональному, інтерактивному приміщенні однозначно підвищить позитивний імідж міста Рівного.
Відремонтоване, переобладнане приміщення дасть можливість проводити освітню та соціально проектну діяльність на якісно вищому рівні.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

У своїй діяльності РМ ПДМ співпрацює з усіма віковими категоріями населення міста, з більшістю соціальних груп, громадськими організаціями; відкритий до співпраці.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Відкритий оновлений освітній простір буде використовуватись для
• неформального спілкування, навчання та творчості, проведення конференцій, семінарів, лекцій, громадських заходів для лідерів та активістів молодіжних і дитячих громадських організацій;
• як відкрита для всіх зацікавлених комунікативна платформа для набуття якісних знань та практичних навичок у галузі молодіжного лідерства;
• для проведення різних форм заходів культурно-дозвіллєвого плану, в тому числі: фестивалів, конкурсів, зустрічей тощо;
• здійснюватимуться інші форми роботи, що не суперечать чинному законодавству і сприяють розвитку учнівського самоврядування, молодіжного лідерства та залучення мешканців міста до активного соціального життя.
У результаті ми отримаємо соціально активний, освічений, з практичним досвідом, усвідомленою громадянською позицією прошарок мешканців міста, громадян країни, що братимуть активну роботу у розбудові оновленого суспільства.

Фотографії