Футбольне поле зі штучним покриттям у НВК-ліцей №19 Реалізований

Доданий
10.08.2017
Номер
22
Освіта

Проект передбачає будівництво сучасного футбольного поля зі штучним покриттям на території НВК-ліцей №19, розміром 50*30. Це втілення мрії футболістів цілого мікрорайону та можливість для навчального закладу розкрити потенціал своїх учнів у спортивних змаганнях.

Автор проєкту
Любов
Любов Романюк
Бюджет
1 250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Макарова вулиця, 48, Рівне

Опис

Опис проекту

Чудова, велика територія навчального закладу дозволяє створити якісну спортивну інфраструктуру для учнів та мешканців мікрорайону. Сучасне футбольне поле зі штучним покриттям - це мрія підлітків і дорослих, яка не може залишатися поза увагою. Ми перестаємо бути лише спостерігачами, а активно приймаємо участь у змінах оточуючої інфраструктури. Футбольне поле є динамічним доповненням якісного спортивного життя школи та мікрорайону. Змагання, товариські дворові матчі, шкільні перегони - усе це зробить життя учнів школи та мікрорайону цікавим та різноманітним. Здоровий спосіб життя, сімейне дозвілля, підтримка друзів - що може бути краще для сучасної молоді, яка шукає вихід своєї енергії. І нехай це буде спорт!
Футбольне поле, розміром 50*30, буде розміщуватися на території навчального закладу. Матиме штучне покриття, буде оздоблене огорожею та освітленням. Доступ матимуть усі охочі до спорту.
Зустрінемося на змаганнях!

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на учнів НВК-ліцей №19, мешканців мікрорайону, а можливо і команди Рівного, а також людей з особливими потребами.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Здійсняться мрії багатьох спорсменів, учнів школи, мешканців мікрорайону - які з нетерпінням чекають на реалізацію проекту.

Фотографії