Практичний курс фінансового успіху для школярів Відхилений

Доданий
10.08.2017
Номер
20
Освіта

Проведення тренінгів, практичних вправ, кейсів, майстер-класів та фінансових ігор для школярів міста Рівного задля підвищення рівня їх фінансової грамотності та формування завдатків фінансово успішної особистості.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Кардаш
Бюджет
213 625 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту полягає у наданні школярам практичних навичок правильного поводження з грішми, планування особистого бюджету, прийняття зважених та вірних фінансових рішень, реалізації власних підприємницьких ідей.
Сучасний освітній процес України потребує поширення теоретичних та впровадження практичних основ фінансової успішності серед школярів з урахуванням ринкових умов розвитку країни та світових освітніх тенденцій.
Отримані знання дадуть можливість школярам планувати і коригувати власні витрати, формувати особисті фінансові заощадження, підвищити рівень фінансової грамотності, сприятимуть формуванню сімейної фінансової культури.
Реалізація проекту відповідає стратегічним пріоритетам формування Нової української школи, задекларованих МОН України, та розвитку ключових компетентностей.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на учнів 5-11 класів 20 шкіл міста Рівного.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Проведення практичних курсів фінансового успіху для школярів міста Рівного дасть можливість отримати сукупність знань, умінь та навичок, які необхідні для прийняття свідомих та ефективних рішень управління своїми коштами на даний час і в майбутньому, досягнення фінансової незалежності, розвитку підприємницьких навиків та формування завдатків потенційно фінансово успішної людини.