Телевізійний молодіжний, дитячий проект «З ранку до ночі», з використанням цікавих фактів Реалізований

Доданий
09.08.2017
Номер
19
Культура

Проект «З ранку до ночі», з використанням цікавих фактів – це телевізійна програма, що складається з коротких історій, учасниками яких є юні актори. Кожна програма містить корисну інформацію, цікаві факти та ознайомлює молодь з помилками в українській розмовній мові, які зустрічаються найчастіше. Все це відбувається у простій, зрозумілій та цікавій формі.

Автор проєкту
Валерія
Валерія Супонькіна-Лагнюк
Бюджет
118 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту «Рівненський телевізійний молодіжний, дитячий проект «З ранку до ночі», з використанням цікавих фактів є створення мистецького, креативного та зрозумілого для дітей та молоді телевізійного продукту, який містить корисну та цікаву інформацію, цікаві факти та ознайомлює молодь з помилками в українській розмовній мові, які зустрічаються найчастіше. Проста форма подачі інформації дозволить зацікавити велику кількість молоді та дітей.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проста форма подачі цікавої та корисної інформації в телевізійному проекті, дозволить зацікавити велику кількість молоді та дітей. Творча молодь та діти, які, завдяки кастингу та відбору, можуть стати безпосередніми учасниками проекту - це обдаровані рівненські особистості, що прагнуть розвитку та самореалізації.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Створення серії програм (не менше 16-ти протягом року) проекту «З ранку до ночі», з використанням цікавих фактів. Кожна програма буде містити корисну інформацію та цікаві факти. Все це відбуватиметься у простій, зрозумілій та цікавій формі. Формат молодіжного ігрового серіалу, який є на даний час надзвичайно популярним серед молоді та дітей, дозволяє робити цікаву інформацію доступною для всіх глядачів. Помилки в українській розмовній мові, як окрема складова проекту, є надзвичайно-важливою та актуальною для підростаючого покоління.