Рівненський міжнародний кінофестиваль "Місто Мрії" Відхилений

Доданий
06.08.2017
Номер
14
Культура

У 2018 році вже третій рік поспіль фестиваль буде притягувати до себе увагу жителів Рівного, України та всього світу, які матимуть змогу познайомитися з кінострічками, виробленими в багатьох країнах світу, поспілкуватися з авторами фільмів, гостями та членами журі, обговорити теми, які висвітлені в картинах та які стосуються сучасного кінематографу й побувати на інших фестивальних заходах.

Автор проєкту
Бюджет
988 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Мета фестивалю познайомити рівнян та гостей зі зразками фільмів, відібраних до конкурсу з усього світу. Стрічки різних жанрів і форматів розкриватимуть суть видимих та прихованих сторін життя, як великого мегаполіса, так і маленького містечка, втілюючи притаманну їм неповторність та самобутність. Кінофестиваль, як і у минулі два роки, складатиметься з Міжнародної та Національної конкурсної програм у номінаціях: повнометражне ігрове кіно, короткометражне ігрове кіно, короткометражне документальне кіно, а також музичне відео та студентське кіно.
Рівне повинно врахувати досвід країн Східної Європи, які зацікавили потужних інвесторів не лише своєю економічною привабливістю, а й різноманітними заходами культурно-мистецького життя, серед яких іноземців, як з Європи, так і з Америки, дуже цікавлять і кінофестивалі, що стало однією, хоча, звісно, й не головною, причиною вкладення своїх інвестицій саме в міста, в яких проводяться міжнародні форуми кіномистецтва.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Рівняни, гості з України з усього світу.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Кінофестиваль об'єднує городян, а з кожним роком про нього повинні дізнаватися якомога більше людей і не тільки з України, а з усього світу, які захочуть відвідати цей захід, а значить "залишити" у Рівному свої кошти. Його проведення це ще одна можливість збільшити туристичну привабливість міста. Також РМКФ "Місто Мрії" повинен стати частиною культурного життя не тільки міста, а й країни та світового кіномистецтва.

Фотографії